A Beautiful Living header
RSS Arkiv Kategorier

Tävla om fint armband från Pandora!

IMG_1357 IMG_1358 IMG_1359Varför inte tävla om en liten julklapp till dig själv eller en vän? Jag älskar Pandoras charm bracelets från Essence kollektionen där man kan kombinera sitt eget armband efter det man gillar och behöver! Det är nämligen så att alla från dom här små stenarna/berlockerna står för olika saker som ger dig lite extra kraft. På mitt armband har jag Belief, Peace och Positivity. Vilka charms skulle du vilja ha?

För att tävla skriver du i kommentarsfältet vilka charms du vill ha på ditt armband och varför! Du hittar dom här!

Tävlingen pågår till 29/12 och vinnaren utses av mig själv tillsammans med Pandora och kan inte överklagas.

 

Lycka till!

 

 

0 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 11 Kommentarer

Mama

IMG_1340.JPG

IMG_1339.JPG i det nya numret av Mama kan du hälsa på hemma hos mig och Luca! Fina bilder tagna av Linda Alvfegren som jag tycker om så mycket!

2 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 3 Kommentarer

Pia Ulins Studio

Pia-ulins-brooklyn-1 Pia-ulins-brooklyn-2 Pia-ulins-brooklyn-3 Pia-ulins-brooklyn-4

Tittar på svenska fotografen Pia Ulins Brooklynstudio och drömmer mig bort… TÄNK om man hade ett sånt ställe att gå till varje dag, då skulle nog allt kännas lite lättare. Bilderna kommer från Residence där jag tycker att du ska gå in och läsa artikeln om Pia också.

2 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Page 1 of 78512345...102030...Last »