Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Mitt namn är Catarina och jag bor på en bilfri ö i Göteborgs södra skärgård tillsammans med min man och två döttrar. Jag gör stylinguppdrag, framförallt inom inredning. Fotografi och bildspråk ligger mig varmt om hjärtat. I min blogg blandar jag vardag med jobb och annat jag tycker om. Varm välkommen hit till mig!

På Instagram heter jag @annacate

Kontakt: cs.annacate@gmail.com

En doft av San Remo

bukett

bukett2

Här hemma doftar det alldeles ljuvligt just nu. I tisdags morse var jag inbjuden på italiensk frukost hos LindaBlomrum här i Göteborg. Hon och hennes kollega Camilla var i Italien förra veckan och besökte lokala blomsterodlare på San Remos bergssluttningar. Så inspirerande att lyssna till deras berättelser och passion för blommor. Vi som var där blev bortskämda med en buffé av bland annat mimosa, ranunkel, olivkvistar, ginst, rosmarin, anemon och vallmo, som vi fick plocka fritt från och göra en varsin bukett av. En sådan lyx.

mimosa

mimosa2

Jag har spritt ut min bukett lite här och var här hemma. Tänk att två mimosakvistar kan dofta så fantastiskt gott.

vallmobild

vallmotre

vallmobildtvå

vallmofyra

Vallmo, allas favorit. Som små konstverk, var och en för sig. Om ni vill se bilder och läsa mer om frukosten hos Blomrum så kan ni kika in hos Nanna eller Pernilla. Missa inte att hälsa på hos Blomrum i Torgpassagen om du är i Göteborg, som att kliva in i en annan värld.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 3 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Jess says:

    Den lilla beiga vasen är ju så fin! Är den loppis el köpt ny? ?

  2. […] jag har kikat in hos några som var där och det verkar som att de hade en bra morgon, tycker att Cattis bukett som fick följa med henne hem var himla […]