Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Mitt namn är Catarina och jag bor på en bilfri ö i Göteborgs södra skärgård tillsammans med min man och två döttrar. Jag gör stylinguppdrag, framförallt inom inredning. Fotografi och bildspråk ligger mig varmt om hjärtat. I min blogg blandar jag vardag med jobb och annat jag tycker om. Varm välkommen hit till mig!

På Instagram heter jag @annacate

Kontakt: cs.annacate@gmail.com

Om London, en bröllopsresa och Portobello Hotel

london one

london four

Av någon anledning så fick jag en sån extrem Londonlängtan då vi bodde på Hotell Eggers den här helgen. Det finns nog ingen annan stad än London som är så betydelsefull för mig. Det var hit jag flyttade direkt efter studenten vid 19 års ålder och staden har format mig till den jag är i dag. Jag har bott på många ställen här; Maida Vale, Stoke Newington och Camden Town. Men Notting Hill ligger mig varmast om hjärtat. Jag älskar tanken av all musik som föddes och spelades in i den här staden under 1960-talet, och när det kommer till stil och mode så återkommer jag alltid till modskulturen.  Jag hittade dessa foton från då vi gifte oss för fem år sedan, och tanken att vara någon annanstans än i London på vår smekmånad fanns inte.

london two

Blåregn alltså … så vackert. Som en annan slags variant av syren.

london three

Mitt hjärta slår ett extra slag när jag ser det här huset. Jag hade inte haft något emot att bo där i tornlägenheten med den stora balkongen.

marriedFoto: Christina Nistor

Här är vi, nygifta en solig dag i mitten av maj år 2012 <3

london eight

Vi bodde på det här fantastiska hotellet i Notting Hill. Ett personligt och charmigt boutique hotell med utsikt mot grönskande Stanley Gardens.

london five

Jag är så glad över att vi hamnade i just vackra och mytomspunna rum nummer 16. Via Johanna såg jag att Emelie Törling nyligen bodde i samma rum. Så roligt att se bilder från det här hotellrummet igen, fem år senare.

london six

Hur fint är inte det här handfatet!? Undangömt i ett vackert gammalt skåp.

london ten

Av någon anledning har jag ingen blid på den gigantiska runda sängen mitt i rummet, men däremot på sänghimlen. Och den där balkongen med utsikt mot den grönskande parken.

london seven

Det sägs att Johnny Depp och Kate Moss fyllde det här viktorianska badkaret med champagne då de bodde här på den tiden de var ett par. Hursomhelst så är det helt klart det vackraste badkar jag någonsin badat i.

London, jag förlåter dig för allt ont du gjort mig <3

 

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 4 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. sa-fint-jag-vill sa-fint-jag-vill says:

  åh finaste Du, vilka vackra bilder och bilden på dig och R är magisk… och London, ja så mycket känslor som ryms i den tiden och staden. Så fint att du delade dessa bilder!

  • annacate annacate says:

   Tack Nanna <3 Så glad och tacksam över att kunna dela några av alla dessa känslor som London rymmer, med dig.

 2. Hedvig says:

  Så fint, allt❤