Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård några km utanför Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.
I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!
Hoppas ni gillar!
Instagram: @annakubel

Söndagslistan

Ni som hängt med mig ett tag vet att jag varje söndag drar ihop en liten lista med saker jag gillar, saker jag gjort och lite annat. Brukar bli en salig blandning av de som snurrat runt i mitt huvudet just den här veckan.

Hela huset har förvandlats till ett enda kaos, det är hantverkare i vartenda hörn och de sågas upp för fönster samtidigt som de byggs skåp och bokhyllor och ett helt badrum rivs ur för att byggas upp på nytt. Däremot är det en väldigt fin ordning i den här lilla kökshyllan, här står mina favoriter på rad.

Den här spegeln har jag suktat efter ett tag, tänker att den skulle vara himla fin i vårt nya badrum. Den hittas hos Artilleriet där jag också lånat bilden ifrån.

Den här lilla älsklingsungen, här på bilden ganska precis 2,5 år. Om några månader blir hon 4 och jisses vad hon vuxit. Ibland undrar jag vem den här lilla bestämda tjejen är här hemma, känner knappt igen henne. Hollie är otroligt klok och har så mycket tankar just nu, vissa omöjliga att besvara. Eller vad svarar man på frågor som: Varför finns det hav? Vem bor INTE hos mormor och morfar? Om du var en spårhund, vad skulle du heta då? Varför vet inte du vem som bor i alla husen påväg till dagis? Vill fiskarna inte bo i hus?

Älskade unge!

Jag fyller ju 30 i mars och tänker nog skjuta upp firandet lite till någon av det varmare månaderna. En stor sommarfest i vår trädgård vill jag ha, med massvis med mat och människor som jag gillar. Det är något magiskt med trädgårdsfester, det får vara lite slarvigt och tom papperstallrikar blir hur härligt som helst. Från sommar till jul. Den här bilden tog jag under en plåtning jag gjorde för Edblad för några veckor sedan. Jag riktigt längtar tills det är dags att julpynta i år. Att hänga upp små paket i ett snöre är ju dessutom väldigt fint, kanske något man ska ge sig på.

Avslutar med att tipsa om en av mina instafavvisar @annacor som inspirerar till tusen med sina bilder.

Ha en fortsatt fin söndag kväll!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. volang volang skriver:

    Så himla fint Anna! Bra grej med söndagslistor. Det gillar jag massor:) Kram!

  2. […] Ny bloggare här på Lovely Life är Anna Kubel. Så underbart att få följa henne och hennes fina barn och tankar kring livet som mamma. […]