Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård några km utanför Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.
I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!
Hoppas ni gillar!
Instagram: @annakubel

Hej måndag

Hej soliga måndag!! Började dagen tillsammans med Jasmina vid vårt frukostbord i solen, så underbart härligt med sol, kaffe, roliga jobb och glada små bebisar.

Vi planerade ett dukningjobb vi ska göra om två veckor för PerPr och Eva Solo och de kändes så härligt att få prata vår. Dagen till ära hade jag en väldigt fin och vårig bukett på köksbordet, älskar alla dessa färgglada ranunkler! 

Bebisarna sussade sött på övervåningen och man kan ju liksom inte låta bli att ta några bilder när dom ligger där, älskade små ungar. Bianca som älskar närhet sover så bra med Belle där bredvid. Nu ska de lagas middag, träna och preppar för ett annat jobb för imorgon ska jag hem till min vän Emily och styla för ett jobb till Family living.

Hoppas ni haft en fin måndag!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Emmeli/Lillafrun skriver:

    Å, himmel vilken inspirerande blogg att hitta till denna gråa måndag. / Emmeli