Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård några km utanför Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.
I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!
Hoppas ni gillar!
Instagram: @annakubel

Gunga

När jag var liten hade jag en gunga inomhus, förvisso inget jag minns men jag har sett de på bilder och film. Idag satte jag upp en gunga uppe på mitt kontor framför fönstret till Bianca, gissa om hon älskade den!

En gunga inomhus är ju helt fantastiskt bra, sen att just den här gungan råkar vara superfin också gör ju de hela ännu bättre.

Så idag medan jag jobbade en stund satt hon där nöjt och gungade och tittade ut på snön som yrde utanför fönstret. När sen Bianca hade gungat klart roade sig Hollie med att gunga varenda gossedjur vi har här hemma.

Gungan kommer från Lillagunga för den som undrar

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..