Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård några km utanför Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.
I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!
Hoppas ni gillar!
Instagram: @annakubel

Hej från Hollies rum

I samband med renoveringen gjorde vi en liten flytt av Hollies rum in till mitt gamla kontor och de var nog de bästa vi gjort för helt plötsligt älskar hon att vara där uppe från att ha vägrat vara på övervåningen själv. 

Hollie som älskar att rita fick nytt bord och bänk från Babyshop. Här sitter hon jättemycket och ritar hästar, färglägger och pysslar. De här borden och pallarna finns i massvis med fina färger och kombinationen ovan är min favorit, grönt och rosa!

Även den här fina kanintröjan från Soft Gallery finns hos Babyshop.

Jag tycker verkligen Hollies rum blev så mysigt när vi gjorde om dock så är väggarna bara målade med de som blev kvar från vardagsrummet för här ska de nämligen tapetseras snart och jag är övertygad om att de kommer bli så himla fint.

Tänk att här inne bor en snart 4 åring, galet!!

 

Inlägget är ett samarbete tillsammans med Babyshop.se

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 4 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. JOHANNA skriver:

  Superfint!! Gillar med de möblerna, vår dotter är bara 3 månader dock så det kommer dröja innan hon kan sitta vid dem och rita 🙂

 2. Victoria skriver:

  Jätte fint. Var kommer mattan ifrån?
  Mvh

 3. Emmy skriver:

  Hej Anna och tack för en fin blogg! Jag är föräldraledig med min 5 månaders son och skulle sä gärna höra mer om Bianca. Vad tycker hon är kul, gillar hon att ligga på mage och leka? Ammar du eller ger du ersättning? Äter hon någon mat? Har hon fått några tänder?Hur sover hon dag- & nattetid? Tack! Emmy

 4. Ida skriver:

  Wow vad fint! Att en 4-årings rum är mer inspo än ens eget haha