Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård några km utanför Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.
I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!
Hoppas ni gillar!
Instagram: @annakubel

Måndagsblommor

Såhär gråa och trista måndagar kräver helt klart mängder med kaffe och massvis med fina blommor. Vi har hängt i studion hela dagen, känns lite som att de står still där nu i väntan på köket,  men snart är även de på plats och som vi längtar!

Så idag har vi mest roat oss med städning och några fina blommor, hur glad blir man inte av några pioner såhär i februari? Som jag längtar tills dom blommar i vår trädgård.

Varje måndag borde innehålla blommor, man blir liksom lite piggare då!

Vad händer i veckan då? Jo imorgon bär de av till Berns för frukost och lansering med Mrs Mighetto, på onsdag vårt första jobbmöte i studion och sen ska vi förhoppningsvis måla köksluckor i studion. Men mest av allt längtar jag och Hollie till fredag när vi ska få låna grannponnyn Hallon och rida lite på.

Hoppas ni fått en fin start på veckan!

 

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..