Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård några km utanför Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.
I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!
Hoppas ni gillar!
Instagram: @annakubel

Hej från växthuset

Inlägget publiceras i annonssamarbete med Oscar & Clothilde 

Som jag har längtat, nu kan man ju faktiskt säga på riktigt att det är vår! Solen skiner idag och jag och mina tjejer har hängt i växthuset hela förmiddagen. Bianca har feber och sover i vagnen, Hollie står och borstar Bella utanför och jag planterar om alla blommorna, sätter några sticklingar och stoppar ner några lökar i krukor.

När det kommer till krukor så är det här mina absoluta favoriter och dom har vi både inne till alla blommor och också ett gäng ute i växthuset som väntar på att få bli använda. Krukorna hittar ni här hos Oscar & Clothilde.

Visst är dom vackra? Jag gillar att de finns så många olika varianter och storlekar att välja på.

Hej du lille tomat!

Det är svårt att förstå att dom här små bruna knölarna ska bli vackra anemoner snart!

Alla blommor i ny fin jord, lite näring på det sen växer dom så det knakar!

Vi fick finbesök inne i växthuset idag av Hollie och vår shetlandsponny Bella. Hollie kände sig som Pippi Långstrump sa hon stolt när hon kom inridandes.

Små små pelargonsticklingar. Nu tänker jag tvätta av mig all jord och sätta mig på trappen med en kopp kaffe i solen. Hoppas ni får en fin dag!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..