Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

A creative duo from Sweden, consisting of stylist Nathalie Myrberg and photographer Matilda Hildingsson. Nature, sustainability and slow living is the focus of the duo’s melancholic and poetic idiom.

Contact: info@babesinboyland.se
Instagram: @babes_in_boyland

Fotostök och veckan som kommer

by Babes in Boyland

Så här kan det se ut hos någon av oss efter en vanlig fotografering. Fjorton olika tallrikar som dragits fram, bord placerade där ljuset är som bäst, och någon vilande på en stol efter att ha stått upp en hel dag. Och så kaffe så klart. Här har vi precis fotat klart det här reportaget, och smaskat i oss det sista av rabarberkrämen. Det bästa med att fotografera mat är ju faktiskt att man får äta upp allt efter man är klar.

This is what it might look like after an ordinary shoot. Fourteen different plates dragged out, tables placed where the lighting is just right, and someone resting on a chair after standing up the whole day. And off course, coffee. We’re just done shooting this and eaten the last of the rhubarb compote. The best with shooting food is that you get to eat it all after you’re done.

by Babes in Boylandby Babes in Boylandby Babes in Boyland

Måndag idag och ny vecka, och på torsdag kommer det antagligen se ut så här igen hos Nathalie. För då kommer äntligen Matilda och lilla Algot hit till Västerås. Vi ska bland annat vara med på en utställning i helgen till förmån för Västerås Stadsmission, och så ska vi fota en himla massa både till bloggen och till annat. Bra vecka med andra ord!

Monday and a new week, and this Thursday it will probably look the same at Nathalie’s place, since Matilda and baby Algot will be arriving. We’re participating in a exhibition to support Västerås Stadsmission, and shooting a whole lot for both the blog and other things. In other words, a great week!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Hampton SC says:

    Your blog so evocative …
    You have a new follower from Spain.
    hugs