Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

A creative duo from Sweden, consisting of stylist Nathalie Myrberg and photographer Matilda Hildingsson. Nature, sustainability and slow living is the focus of the duo’s melancholic and poetic idiom.

Contact: info@babesinboyland.se
Instagram: @babes_in_boyland

Tredje Advent och ett enkelt julpyssel

Christmas decoration by Babes in BoylandChristmas decoration by Babes in BoylandBIB-christmasdecoration-6Christmas decoration by Babes in BoylandChristmas decoration by Babes in BoylandChristmas decoration by Babes in BoylandChristmas decoration by Babes in Boyland

Det verkar som vi kör någon form av adventstema i december månad. Första, andra och nu tredje advent. Hoppas ni har haft en fin söndag och Lucia. I helgen har vi båda tagit in och klätt en varsin julgran, haft julfest, promenerat en massa och julpysslat. En enkel och väldigt fin grej som man kan göra runt jul är att dekorera clementiner eller apelsiner med band och kryddnejlikor, precis som man gjorde som barn. Och så doftar det helt fantastiskt. Det får bli helgens jultips.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. […] Lotta: Göra pepparkakor i diverse former. Dekorera och hänga i granen alternativt gör en girlang! Eller dekorera clementiner eller apelsiner med kryddnejlikor och band. Så enkelt, vackert och så doftar det jul! Se och njut av vackra bilder och av det enkla julpysslet hos Babes in Boyland. […]

  2. Lorena says:

    Bello blog ???
    Podrá enviarme boletines??
    Gracias