Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

A creative duo from Sweden, consisting of stylist Nathalie Myrberg and photographer Matilda Hildingsson. Nature, sustainability and slow living is the focus of the duo’s melancholic and poetic idiom.

Contact: info@babesinboyland.se
Instagram: @babes_in_boyland

Gotland

Gotland by Babes in BoylandGotland by Babes in BoylandGotland by Babes in BoylandGotland by Babes in BoylandGotland by Babes in BoylandGotland by Babes in BoylandGotland by Babes in Boyland

Den här helgen besöker vi Gotland. Att vara på ön vintertid har verkligen varit speciellt. Vinterljuset, de storslagna vyerna och lugnet är verkligen slående. Så vackert alltihop! Anledningen till att vi är här är för att vi planerar en workshop/retreat tillsammans med Hotel Stelor, där vi också bor den här helgen. Ett helt fantastiskt ställe som vi redan har kärat ner oss i. Helgen har även inneburit en hel del fina möten med människor som vi kommer jobba ihop med. Idag åker vi hem igen med massa inspiration och pepp och en kamera full av fantastiska bilder från det här stället. Vi längtar redan till maj då vi är här igen.

This weekend we’re visiting the swedish island Gotland and Hotel Stelor planning a retreat/workshop. We’ve met som great people here and this place is beautiful. Can’t wait until May when we’re back.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 9 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. […] bilder från Babes in Boyland som varit på […]

 2. strenghielm strenghielm says:

  Så vackert.. och den där retreaten låter ju himla spännande, är den för vem som helst? Kram!

  • Tack Mari! <3 Det känns jättespännande! Vi kommer gå ut med all info ganska snart ihop med Stelor så då kan vi berätta mer. Men man kommer kunna anmäla sig så det kommer vara för alla som är intresserade (utifrån konceptet då). Kram!

 3. Madeleine says:

  Åh, den workshopen skulle jag vilja gå på!

 4. Vad spännande med en retreat på Gotland! Skulle hemskt gärna delta :-) En gång för länge sen var jag på Gotland “off season”, i ett grått April tror jag det var, och stillheten och den karga naturen var så vansinnigt vacker <3

  • Vad roligt att du gillar, hoppas vi kan få dig med oss! :) Så fint att få uppleva miljö och natur på ett annat sätt än det man är van vid. Alldeles snart kommer vi ut med mer info om vår retreat! <3