Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

A creative duo from Sweden, consisting of stylist Nathalie Myrberg and photographer Matilda Hildingsson. Nature, sustainability and slow living is the focus of the duo’s melancholic and poetic idiom.

Contact: info@babesinboyland.se
Instagram: @babes_in_boyland

The dress

Idag är det exakt två veckor sen jag (Nathalie) gifte mig. Det kommer så klart komma ett längre inlägg med bilder från bröllopet. Linda, som både är en fin vän och en fantastisk fotograf, var nämligen med hela dagen och fotade. Så glad för det, och kan varmt rekommendera alla att boka henne! Men tills dess tänkte jag att det vore roligt att visa vad jag hade på mig – en riktig spetsdröm från Ganni. Matilda, som även var min brudnäbb, hann fånga några bilder innan bröllopet.
Bride-to-be by Babes in BoylandBride-to-be by Babes in BoylandBride-to-be by Babes in Boyland Bride-to-be by Babes in BoylandMina skor var från ATP Atilier och beställda här ifrån.Bride-to-be by Babes in Boyland Bride-to-be by Babes in BoylandOch här ser ni en skymt av både min och Matildas bukett som doftade helt ljuvligt. Tycker så mycket om de stora vita rosenskärorna och hade gärna haft hela trädgården fulla av dessa ljuvliga blommor. Önskar er en fin fredag!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 3 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Susanna says:

    Nydelig kjole og kult at den er litt annerledes en typisk hvit.

  2. Maja says:

    Klänningen är underbar! Hur fungerade den djupa urringningen? Funderar själv på klänningen, men är då osäker på om urringningen ändå är för djup…

    • Visst är den! Den är väldigt djup men det är lite det fina med klänningen tycker jag. Det går säkert att ha någon mer toppliknande BH i spets under, eller kanske sätta några stygn i urringningen om det känns obekvämt. Själv körde jag med tejp. :)