Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

A creative duo from Sweden, consisting of stylist Nathalie Myrberg and photographer Matilda Hildingsson. Nature, sustainability and slow living is the focus of the duo’s melancholic and poetic idiom.

Contact: info@babesinboyland.se
Instagram: @babes_in_boyland

En kväll på torpet

Babes_in_Boyland-croft_part-2-20Babes_in_Boyland-croft_part-2-21Babes_in_Boyland-croft_part-2-22Babes_in_Boyland-croft_part-2-23 Babes_in_Boyland-croft_part-2-19 Babes_in_Boyland-croft_part-2-18 Babes_in_Boyland-croft_part-2-17 Babes_in_Boyland-croft_part-2-14 Babes_in_Boyland-croft_part-2-13 Babes_in_Boyland-croft_part-2-12Babes_in_Boyland-croft_part-1-7

Den senaste tiden har vi mer eller mindre bott på vårt lilla torp och nu börjar man verkligen se resultat av allt jobb vi lagt ner. Väggar har rivits och gammal glasfiberisolering har bytts ut till snällare alternativ som lindrev. Vi har också såpskurat ett gammalt trägolv och slipat ett annat. Linoljefärg är inskaffat och i dagarna ska vi äntligen börja måla. Vi ska också tapetsera två av rummen med tapeter från Sandberg Wallpapers senaste kollektion. Självklart har vi dokumenterat en del från det här arbetet, så ett litet renoveringsinlägg kommer nog dyka upp här lite senare.

Här ovan ser ni några bilder vi tog en kväll här på torpet. Älskar ljuset i det här huset! Kommer bli så fint att jobba här i höst. Vi kunde inte riktigt hålla oss från att testa att fota lite matbilder på granolan vi hade med oss som kvällsfika. För den som är intresserad av receptet så kommer det här:

Granola med torkade tranbär och nötter

1 dl naturella nötter (hasselnötter, sötmandel, cashew- och paranötter)
4 dl havregryn
1 dl riven kokos
1 dl konc äppeljuice
1/2 dl honung
1 msk malen kanel
1/2 dl torkade tranbär
1/2 dl russin
1/2 dl naturella pumpakärnor
1/2 hela linfrön

Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader. Hacka nötterna grovt. Blanda havregryn, kokos och nötter i en bunke. Rör ihop äppeljuice, honung och kanel i en skål. Ringla över havregrynsblandningen och blanda väl. Fördela detta på en bakpappersklädd plåt. Tillaga mitt i ugn 15-20 min. Ta ut plåten och rör om efter halva tiden. Låt svalna. Rör ner tranbär, russin, pumpakärnor och linfrön. Förvara i en burk med tättslutande locka.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 4 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Rebecca says:

    gud så mysigt!

  2. Anna says:

    Ser ljuvligt ut! Är skålen från Broste Copenhagen? På jakt efter keramikskålar och den är superfin.

  3. […] har väl inte missat att Babes in Boyland köpt ett torp? Det är samma som när man får barn själv, helt plötsligt ser man kids everywhere! Nu när jag […]