Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

A creative duo from Sweden, consisting of stylist Nathalie Myrberg and photographer Matilda Hildingsson. Nature, sustainability and slow living is the focus of the duo’s melancholic and poetic idiom.

Contact: info@babesinboyland.se
Instagram: @babes_in_boyland

Teddy bear sunflower

Teddy bear sunflower by Babes in BoylandTeddy bear sunflower by Babes in BoylandTeddy bear sunflower by Babes in Boyland Teddy bear sunflower by Babes in Boyland Teddy bear sunflower by Babes in Boyland Teddy bear sunflower by Babes in Boyland Teddy bear sunflower by Babes in Boyland Teddy bear sunflower by Babes in Boyland

Ville bara gå in här och önska er en fin lördag och bjuda på lite bilder vi tog för några dagar sen ute i torpet. Tidigare den dagen hade vi varit förbli blomsteraffären och hittat de här fantastiska solrosorna. Som små nallebjörnar! Så kanske inte så konstigt att den här sorten heter just Teddy Bear. Ikväll ska vi ha vegetarisk kräftskiva här ute (ja vi vet, borde ha hitta på ett bättre namn!), så vi ska snart bege oss dit för att fixa i ordning. Vi har fortfarande inte löst vad alla ska sitta på, så några långbänkar måste vi hinna snickra ihop. Och så ska vi göra bord av några gamla dörrar och bockar. Borde väl bli bra, eller hur?!

Imorgon tänkte vi förmodligen visa lite bilder från Formex, så kika in här då!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..