Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

A creative duo from Sweden, consisting of stylist Nathalie Myrberg and photographer Matilda Hildingsson. Nature, sustainability and slow living is the focus of the duo’s melancholic and poetic idiom.

Contact: info@babesinboyland.se
Instagram: @babes_in_boyland

Bondens egen marknad

Varje lördag nu i höst är det Bondens egen marknad här i Västerås. Kanske den bästa marknaden om ni frågar oss. Så mycket mys att man nästan smäller av! Här man kan köpa närproducerade och ekologiska råvaror från olika producenter i Västmanland. I lördags möttes vi upp en sväng när de precis hade öppnat för att både handla och fika lite.
Farmer's market by Babes in Boyland Babes_in_Boyland-bondens_marknad_vasteras-2 Babes_in_Boyland-bondens_marknad_vasteras-3 Babes_in_Boyland-bondens_marknad_vasteras-4Farmer's market by Babes in Boyland Farmer's market by Babes in BoylandDen längsta kön hittar man alltid vid Hebo Trädgård.
Farmer's market by Babes in BoylandFarmer's market by Babes in BoylandSjälva hade vi siktet inställt på de här fantastiska kanelbullarna. Och så lite kaffe så klart till de vuxna.Farmer's market by Babes in Boyland Farmer's market by Babes in BoylandSen provsmakade vi honung…Farmer's market by Babes in Boyland Farmer's market by Babes in Boyland Farmer's market by Babes in Boyland…och köpte med oss en varsin bukett med vackra höstblommor.Farmer's market by Babes in Boyland Farmer's market by Babes in BoylandMysig start på en lördag. <3

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Rebecca says:

    Mysigt värre!!