Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

A creative duo from Sweden, consisting of stylist Nathalie Myrberg and photographer Matilda Hildingsson. Nature, sustainability and slow living is the focus of the duo’s melancholic and poetic idiom.

Contact: info@babesinboyland.se
Instagram: @babes_in_boyland

Brevpapper och höstkrans

Det här är ett reklamsamarbete med Sandberg Wallpaper. Nu är det bara några veckor kvar till vår workshop på Gotland. För att hälsa våra deltagare lite extra välkomna så har vi i veckan skrivit ett varsitt handskrivet brev till var och en. När vi för några månader fick nys om att Sandberg skulle ta fram brevpapper i samband med sin nya tapetkollektion Oas, så kände vi direkt att vi ville använda dem i det här syftet. Så fint att faktiskt få skriva brev på riktigt, och att få något annat i brevlådan än tråkiga räkningar och reklam.  Lettering with Sandberg by Babes in Boyland Lettering with Sandberg by Babes in Boyland Lettering with Sandberg by Babes in Boyland Lettering with Sandberg by Babes in Boyland Lettering with Sandberg by Babes in BoylandBabes_in_Boyland-Sandberg_brevpapper Lettering with Sandberg by Babes in Boyland Lettering with Sandberg by Babes in BoylandFörutom att vi skrev brev så passade vi även på att göra en höstkrans. Hittade de här grenarna i blomsterbutiken och kunde inte riktigt motstå att köpa dem. Så vackra färger som gjorde sig extra bra med mönstret Malin från Sandberg.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 3 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Sonja says:

    Fint papper, väldigt väldigt dyr dock!!

  2. det kan jag verkligen sakna att man i brevlådan bara får räkningar numera. Jag vill handskrivna brev!