Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode

A creative duo from Sweden, consisting of stylist Nathalie Myrberg and photographer Matilda Hildingsson. Nature, sustainability and slow living is the focus of the duo’s melancholic and poetic idiom.

Contact: info@babesinboyland.se
Instagram: @babes_in_boyland

Tara Hurst

Photographer Elin IvemoPhotographer Elin Ivemo

För ett tag sedan blev jag och Matilda kontaktade av Tara Hurst, som är en superduktig och kreativ formgivare/grafisk designer. Via sin hemsida intervjuar hon olika kreativa människor som hon kallar för Creative Q&A. Hon har tidigare intervjuat fantastiska personer som Beth Kirby (Local Milk) och Nicole Franzen, så vi blev så klart väldigt glada när vi blev tillfrågade. Här hittar ni intervjun. Tack Tara för att vi fick vara med!

Den här gången är det inte Matilda som har tagit bilderna, utan vår fina vän Elin Ivemo.

Thank you Tara for featuring us!

Photo Elin Ivemo

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 4 Kommentarer

Rustika frallor

Homemade bread by Babes in BoylandHomemade bread by Babes in Boyland

I söndags testade jag ett nytt brödrecept som blev så himla bra. Enkelt var det också! Det är ju verkligen en konst det här med att baka bröd, och tidskrävande. Men helt klart värt varenda minut när man tar ut den där varma plåten ur ugnen med rykande färska frallor.

Rustika frallor
ca 10 frallor

25 gram jäst (½ pkt)
5 dl fingervarmt vatten
1 dl mjölk
2 tsk salt
1 msk honung
11-12 dl vetemjöl special
Olja (till bakplåtspappret)

Rör ut jästen i det fingervarma vattnet och tillsätt mjölken. Tillsätt salt och honung i degvätskan och rör om tills det har blandats. Rör ner mjölet i omgångar tills du har en lös deg, den ska inte arbetas för mycket. Låt jäsa i minst 1 timme till dubbel storlek. Sätt ugnen på 230 grader. Häll försiktigt upp degen på ett mjölat bakbord (det viktiga är att behålla så mycket luft som möjligt i degen). Dela försiktigt degen med en degskrapa eller en kniv till storleken du vill ha på brödet. Här kan du välja på frallor eller baguetter. Tänk på att brödet blir till den dubbla storleken när de är klara, lättare att föreställa sig hur man kan fördela degen. Lägg bröden på en plåt med oljat bakplåtspapper och sedan in i ugnen. Man kan även pensla bröden med ägg, vatten eller olja innan om man vill ha en glansig yta. Grädda brödet i cirka 10-20 min beroende på vilken storlek på brödet du valde. Knacka på undersidan av brödet för att vara säker på att de är klara, det ska låta ihåligt.

Ni får gärna dela med er av era bästa brödrecept!

/Nathalie

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 3 Kommentarer
Page 157 of 183« First...102030...155156157158159...170180...Last »