Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode

A creative duo from Sweden, consisting of stylist Nathalie Myrberg and photographer Matilda Hildingsson. Nature, sustainability and slow living is the focus of the duo’s melancholic and poetic idiom.

Contact: info@babesinboyland.se
Instagram: @babes_in_boyland

Kom nu vinter med din snö och kyla

by Babes in BoylandWinter by Babes in BoylandWinter by Babes in BoylandWinter by Babes in BoylandWinter by Babes in BoylandWinter by Babes in BoylandWinter by Babes in BoylandWinter by Babes in BoylandWinter by Babes in Boyland Winter by Babes in Boyland Winter by Babes in BoylandWinter by Babes in BoylandWinter by Babes in BoylandWinter by Babes in BoylandWinter by Babes in BoylandWinter by Babes in BoylandWinter by Babes in BoylandWinter by Babes in BoylandWinter by Babes in BoylandWinter by Babes in BoylandWinter by Babes in BoylandWinter by Babes in BoylandMüsli by Babes in BoylandWinter by Babes in BoylandWinter by Babes in BoylandWinter by Babes in BoylandWinter by Babes in BoylandWinter by Babes in BoylandIMG_2746Winter by Babes in Boyland

Jag längtar efter snön! Fjolårets vinter skämde ju bort oss med dess givmildhet… Jag vill åka längdskidor djupt inne i dova skogar och över Mälarens bländande vidder. Ta långa promenader genom knarrande snö och strosa längs den isbrytande svartån, känna ögonfransarna bilda glittriga kristaller. Känna mig insnöad och omsvept, bära underställ dag som natt. Kom nu vinter med din snö och kyla. Du hör, jag är redo!

Tills snön är här får ni ta del av mina mobbebilder från ifjol, den som känner som jag får gärna drömma sig bort en stund…

/Matilda

1 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar

Mjuk pepparkaka med lingon

BIB-lingonpepparkakaBIB-lingonpepparkaka-2BIB-lingonpepparkaka-4BIB-lingonpepparkaka-5BIB-lingonpepparkaka-6BIB-lingonpepparkaka-7BIB-lingonpepparkaka-3BIB-lingonpepparkaka-9BIB-lingonpepparkaka-11BIB-lingonpepparkaka-13BIB-lingonpepparkaka-14BIB-lingonpepparkaka-4BIB-lingonpepparkaka-5BIB-lingonpepparkaka-6BIB-lingonpepparkaka-2-2BIB-lingonpepparkaka-3

Om en vecka är det redan första advent. För att få fart på julkänslorna kommer här ett enkelt recept på en saftig mjuk pepparkaka med lingon.

Mjuk pepparkaka med lingon
25-30 minuter, 175 grader

3 ekologiska ägg
2 1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
50 g smör
3 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
1 dl mjölk
2 msk pepparkakskryddor
1/2 dl lingon

Smält smöret och rör i mjölken. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och fluffigt och rör sedan ner smörmjölken i smeten. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och vänd försiktigt ner det i smeten. Tillsätt pepparkakskryddor och rör ner lingonen. Smörj och bröa en sockerkaksform, häll smeten i den. Grädda kakan i mitten av ugnen i 25–30 minuter. Prova med en sticka, den ska inte vara kladdig. Låt kakan svalna något och vänd sedan upp den på en tallrik.

_

In a week, it is already the first Sunday of Advent. To boost the Christmas spirit, here is a simple recipe of a succulent gingerbread cookie with lingonberries.

Soft Gingerbread Cookie with Lingonberries
25-30 minutes, 175 °C / 347 °F

3 organic eggs
cup granulated sugar
1 teaspoon vanilla
50g butter
1.5 cups flour
2 teaspoons baking powder
1 pinch of salt
0.4 cups milk
2 tbsp gingerbread
0.2 cups cranberries

Melt butter and stir in the milk. Whip the eggs, sugar and vanilla sugar until it’s white and fluffy, then stir in butter milk in the batter. Mix flour, baking powder and salt and fold gently into the batter. Add the gingerbread spices and stir in the berries. Grease and sprinkle a cake tin with crumbs, pour the batter into it. Bake in center of oven for 25-30 minutes. Try it with a knit, it should not be sticky. Let cool slightly, then invert the tin onto a plate.

1 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 6 Kommentarer
Page 168 of 178« First...102030...166167168169170...Last »