Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode

A creative duo from Sweden, consisting of stylist Nathalie Myrberg and photographer Matilda Hildingsson. Nature, sustainability and slow living is the focus of the duo’s melancholic and poetic idiom.

Contact: info@babesinboyand.se
Instagram: @babes_in_boyland

DIY: Tygmobil

DIY - Ribbon hoop mobile by Babes in Boyland

DIY - Ribbon hoop mobile by Babes in Boyland

DIY - Ribbon hoop mobile by Babes in Boyland

DIY - Ribbon hoop mobile by Babes in Boyland

Här kommer ett tips på en enkel festdekoration att pyssla ihop, nämligen en tygmobil. Antingen gör man flera mindre eller en stor som man kan placera till exempel över ett bord. Den här helgen kommer ett nytt jobb ut som vi gjort till Ikea Livet Hemma med Halloweentema, till det jobbet passade vi på att göra en tygmobil med deras LATTJO rockring och långa tygremsor som man fäster i ringen. Som ni ser har vi äntligen startat Babes in Boylands egna youtube-kanal. Det är roligt att se hur fler och fler satsar på rörlig media och vi vill såklart hänga på. Följ oss gärna här. <3

5 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Banan & chokladkaka

Chocolate banana cake by Babes in Boyland

Chocolate banana cake by Babes in Boyland

Chocolate banana cake by Babes in Boyland

Ingen fredag utan fredagsfika. Det är sen gammalt. Och nyttiga bakverk i alla ära, men ibland så vill man ju bara skippa det där och baka gamla hederliga recept från tiden innan raw food och glutenfria bakverk. Och så fick det bli i fredags när vi sågs och jobbade ihop. Den här banankakan är verkligen inget avancerat bakverk men väldig smarrig! Önskar er en fin helg! Själva ska vi till Stockholm (Matilda) och flyttpacka (Nathalie).

Banan & chokladkaka

4 dl vetemjöl
2 dl socker
2 tsk bakpulver
2 dl havremjölk eller havreyoghurt
2 st övermogna bananer
75 gr smör

Smaktillsats:
2 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
2 tsk vaniljsocker

Gör så här:
Blanda alla de torra ingredienserna förutom kakaon och vaniljsockret. Tillsätt smält smör och mjölken/yoghurten. Mosa bananerna och blanda i. Ta undan en tredjedel av smeten i en annan skål och blanda ner kakaon. Smaksätt resten av smeten med vaniljsockret. Häll hälften av den ljusa smeten i formen och sedan den mörka smeten och resten av den ljusa i en smord och bröad form. Grädda i 200 grader i 50-60 minuter eller tills du kollar med en provsticka och de känns lagom.

2 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Page 20 of 158« First...10...1819202122...304050...Last »