NY BLOGG – STRENGHIELM

Nyblogg_Strenghielm

Hej Mari! Kul att du ska börja blogga här på Lovely Life. Hur känns det?

Massor av pirr i magen! Det är så himla kul och smickrande att min blogg ska få bo ihop med alla dessa talangfulla och inspirerande bloggar. Jag älskar Lovely Life och allt vad det står för. Det känns helrätt.

Berätta lite om dig själv.

Ingen dag är den andra lik. Jag frilansar som inredningsstylist och gör hemma-hos-reportage för både svenska och utländska inredningsmagasin. Jag jobbar även som grafisk formgivare och frilansar då på byråer inne i Stockholm, samtidigt som jag har egna projekt. Just nu har jag två böcker på gång, varav den ena både stylar och formger jag, ett riktigt drömprojekt! Jag bloggar och instagrammar dessutom flitigt. Resa är en stor passion och jag har bott i många länder och på många adresser i mitt liv. Här hemma renoverar jag, inreder, målar och gör om jämt.

Hur bor du?

Jag bor i ett hus från 1884 på Dalarö i Stockholms södra skärgård tillsammans med min man Christian, våra barn Juno och Dante, vår afrikanska lejonhund Valle och våra katter Fritjof och Carmencita.

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?

Jag mår bra av att bo i naturfärger och material. Jag köper hellre en antik trämöbel som jag målar och renoverar än köper helt nytt gjort av spånskivor. Vintage älskar jag!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?

Ni kommer att få följa min vardag som stylist och formgivare; lite “behind the scenes” för de som är nyfikna. Jag kommer även att visa renoverings- och byggprojekt som jag och min man har här hemma. Sen är ni välkomna att kika in i vårt familjeliv med småbarn och en massa djur i skärgården med allt vad det innebär.

Klicka in här så kommer ni till Maris blogg!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 3 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. […] fina flöde på instagram, följ henne där om ni inte redan gör det. Men först kan ni läsa en intervju här och bloggen hittar ni här. Varmt välkommen hit […]

  2. Terese says:

    Å grattis! Vilken lyx att få blogga här! Älskar dina bilder!