Nya tider

hotellx2_Kristin_-lagerqvist-5173-1024x683

Det händer grejer här på Lovely Life. Vi har förstått att många undrar vad som är på G på Lovely Life och nu kan vi äntligen berätta. Det är dags för oss att lämna över stafettpinnen till några av våra favorittjejer här på Lovely Life. Redan före jul kommer Mia Anderberg, Mari Strenghielm, Sofia Vusir JanssonNathalie Myrberg och Matilda Hildingsson att ta över redaktionen. Roligt och spännande tycker vi!

Vi fyra som varit drivande, JohannaAmeliaUlrika och Kristin, kommer att gå vidare på varsitt håll. Amelia har ju redan flyttat till Metro Mode Home; kika på hennes nya blogg här. Vart vi andra hamnar kommer ni snart få veta. Vi hoppas naturligtvis att ni vill följa med på våra nya äventyr. Vi tror det här kommer bli toppen. Och vi önskar Mia och Mari, SofiaNathalie, och Matilda varmt lycka till!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. […] och samarbetspartner. För som ni kanske redan har förstått går Lovley Life in i en ny era, här kan ni läsa mer om vad som är på gång. Det betyder att jag snart kommer flytta härifrån, exakt vart får […]