5 frågor till vår nya bloggare Anna Kubel

INTERVJU.

Hej Anna! Kul att din blogg flyttar in här hos Lovely Life. Hur känns det?
Hej, ja de känns fantastiskt roligt, är så himla glad över att få vara en del av de här härliga gänget!

Berätta lite om dig själv!

Jag älskar att pyssla och fixa, mår som bäst när jag får vara kreativ hela dagarna och lyckligt nog så jobbar med styling och foto och får utlopp för min kreativitet varenda dag. Jag är mamma till två flickor, är mammaledig med Bianca nu men gör lite små jobb också. Vissa saker är ju för roliga att tacka nej till.

Hur och var bor du?
Jag bor några km utanför Norrtälje i ett stort rött hus och en gigantisk tomt. Det här var en bondgård för massa år sen och huset byggdes 1790. Idag är däremot stallet garage, sädesladan ett gym, hönshuset blev tvättstuga och vinkällare och huset har byggts till lite grann men på många ställen i huset kan vi tydligt se de gamla detaljerna vilket jag älskar.
Jag var dagbarn i det här huset som liten och är uppvuxen bara några meter bort så att flytta hit kändes som att komma hem.

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?
Ombytlig! Haha nej men jag gillar förändring och har nog alltid projekt på gång. Jag älskar välfyllda hem och efter snart 3 år i huset tycker jag att vi nu lyckats fylla det med allt från trendiga prylar till de mer personliga.

 

 

Vad kommer vi få att få läsa om i din blogg här på Lovely Life?
Jag bloggar om mitt liv, stunder jag gillar lite extra, jobb och livet som mamma, favvorecept, resor och ja… allt jag tycker extra mycket om!

  

Varmt välkommen hit bästa Anna Kubel! Här hittar du Anna Kubels blogg här på Lovely Life.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..