Mia Anderbergs önskelista

Min önskelista Mia Anderberg

Denna jul önskar jag mig framför allt lugn, kärlek, att få vara nära min familj och att ljuset lyser även i de mörkaste vrår av världens hjärtan. Men eftersom Tomten nu sitter där och undrar vad man kan packa in så får han här min önskelista.

1. Fler bokhyllor till alla mina böcker, Muuto.
2. Örhängen, Sophie by Sophie.
3. Kashmirpolo, & Other Stories.
4. Parfym, Blue North från Agonist.
5. Ut ur världen av Karl Ove Knausgård.
6. Allt jag inte minns av Jonas Hassem Khemiri.
7. Sneakers, Adidas by Stella McCartney.
8. Byxor, Rodebjer.

Hur kommer du fira jul?
Min familj älskar känslan innan jul, när väl julafton kommer är vi ganska trötta. Så då åker vi till fjällen och hugger oss en liten skruttig gran på fjället. På julafton åker vi skidor tills Kalle Anka ropar och njuter sedan av julen iförda långkalsonger.

Har du något ess i rockärmen till julbordet?
Min specialitet som jag fixar till julbordet är Palsternacksgratäng och Branteviksill.

Här hittar ni Mias blogg.

1 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..