Välkommen Emma på What decorates my day!

NY BLOGG; WHAT DECORATES MY DAY.

Hurra! Nu har vi äran att välkomna ännu en stjärna till oss på Lovely Life; Emma med bloggen What decorates my day.

Emma driver också det populära instagramkontot med samma namn @whatdecoratesmyday och är en riktig fena på det här med att ta vackra bilder i inspirerande miljöer.

Hon bor i ett underbart hus utanför Stockholm med sin man och deras två barn och jobbar – när hon inte är mammaledig – som digital manager, skribent och influencer.

Vi kan inte se oss mätta på de vackra bilderna från hennes hem och ser verkligen fram emot att följa Emmas i hennes vardag här på Lovely Life.

Vi är säkra på att du kommer älska hennes blogg lika mycket som vi gör!

Här hittar  ni Emmas blogg What decorates my day här på Lovely Life. 

Bild 2 av Emily Dahl.

Bild 4 och 5 av Lina Östling via Mari Strenghielm.

Övriga bilder av Emma Johansson (What decorates my day).

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 5 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. anna says:

  Men grattis Emma!!! Va kul :)

 2. Mari says:

  Kul att ni vill låna våra bilder! Dock har ni fått källan lite fel, här är länk till Linas blogg https://northernsisters.se/author/linaostling/ och här är länk till min blogg https://northernsisters.se/author/strenghielm/ Kram och trevlig söndag!

  • volang volang says:

   Tack Mari! Ursäkta misstaget! Fast när inlägget publicerades hade du ju bloggen här på LL så jag länkade helt enkelt till det inlägget:) Men som sagt. Var inte meningen att det skulle kännas fel för er såklart. /Linda

 3. […] och främst: tusen och åter tusen tack för alla heja-rop och grattishälsningar som kom i och med den här nyheten. Kan inte nog säga hur varm jag blir i hjärtat av era ord. Digital kärlek deluxe, […]