Vinn Årets Bok 2016

bokstpel_webVi tänkte börja läsa ännu mer mer här på Lovely Life. Vi startar en Bokklubb. För att vi tycker att läsning är viktigt och alldeles underbart. Att få hoppa in i en annan värld, lära sig om andra människor på andra platser, använda sin fantasi som genom läsning får din hjärna att bygga egna bilder. Och låta ett språk flöda genom våra sinnen.

Därför kickar vi igång Lovely Lifes Bokklubb med en tävling i samarbete med Bonniers Bokklubbar. Ni får chansen att tävla om ett helt kit med de 12 nominerade titlarna till Årets Bok.

Gör så här:

Gå in och rösta på Årets Bok 2016 och skriv en kommentar i vårt kommentarsfält nedan om varför du älskar att läsa.

Lovely Life utser sin vinnare av alla de 12 böckerna lagom till midsommar 23 juni 2016. Röstningsperioden om Årets Bok på Bonniers Bokklubbar pågår fram till 28 augusti 2016 och den vinnande boken presenteras på bokmässan i Göteborg i september.

Läsning är för hjärnan vad motion är för kroppen. 
Joseph Addison

logga_text_web

4 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 13 Kommentarer

Tävla med Four Fit Challenge!

Denna veckan har vi fokus på återvinning på Lovely Life och Four Fit Challenge. Därför har du möjlighet att vara med och tävla om presentkort värt 500kr på Myrorna. Gå in på våra Four Fit bloggares sidor och tävla! Och så klart, gör en Four Fit Challenge. Det kan du göra när du vill!

Kolla gärna på Instagram under #fourfitchallenge för att se alla coola Four Fitters över hela Sverige! Eller varför inte inspireras med klimatsmarta tips från stylist Mia Anderberg eller testa den roliga “Mixa din outfit” delen på Four Fit Challenge.

Gå in och tävla hos någon av våra bloggare t.ex Så fint jag vill, En lång Blondin, Hanna Skoog eller Mia Anderberg.

Bilden kommer från En Lång Blondin.

tora-olivia_2_langblondin_0421

2 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Vinn klimatsmart presentkort på Myrorna

Denna veckan har vi fokus på återvinning på Lovely Life och Four Fit Challenge. Därför har du möjlighet att vara med och tävla om presentkort värt 500kr på Myrorna. Gå in på våra Four Fit bloggares sidor och tävla! Och så klart, gör en Four Fit Challenge. Det kan du göra när du vill!

Kolla gärna på Instagram under #fourfitchallenge för att se alla coola Four Fitters över hela Sverige!

T.ex kan du tävla hos Mokkasin HÄR.

Bilden kommer från Mokkasin och visar hennes vecko outfit.

MokkasinMX8A7086-2-1000x818

0 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Page 1 of 712345...Last »