PRE VACAY TÄVLING!

Nu sista veckan i juni är det många som räknar ner till semestern. Vi solsäkrar och åker till värmen nere på kontinenten. Det är mycket att tänka på inför resan. Nödvändigheter som man inte klarar sig utan är solglasögonen, bikinin och solskyddskrämen. Annat som vi tycker är bra att ha med på resan är en härlig solklänning, bra lektyr och en reseguide. Och så passet och kortet såklart!

IMG_7463

På utlandssemestern betalar vi helst med kort som är det tryggaste och enklaste alternativet. Idag funkar kort lika bra som hemma i de flesta länder runt om i världen. Dessutom undviker du att växla bort stora summor på att köpa utländska sedlar och mynt.

IMG_7460

En av er läsare har möjlighet att vinna den här supersnygga korthållaren från Smythson med ett visakort innehållande 50 euro och en reseguide genom att svara på en enkel fråga vars svar finns i kortfilmen; ”Den stora bortväxlingen” som finns här:

Hur mycket av den ursprungliga summan på 46 636 sek har huvudrollsinnehavaren kvar i slutet av dagen? 
IMG_7467-683x1024

För att vara med i tävlingen:
 
Mejla ditt svar till: visatavling@edelmandeportivo.com
 
Skriv i ämnesraden:  Lovely Life tävling
 
Vinnaren utses onsdagen den 1 juli och meddelas sedan via mejl. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren själv. Vinnaren utses av en jury från Visa. Dess beslut kan ej överklagas.
Tävlingen är nu avslutad och grattis till Louise L som vann tävlingen och vinsten kommer till dig inom kort.
6 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar

TÄVLA OM PRINT AV JONNA FRANSSON

IMG_3435

Just nu har Amelia en tävling du inte får missa. Kika in hos henne för mer information samt för att delta i tävlingen. Lycka till!

4 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar

TÄVLING – VINN SPAPAKET FÖR HELA FAMILJEN PÅ ART GARDEN SPA

utomhuspool_P1_9370

Just nu ordnar Krickelin med en tävling där du har chans att vinna ett spapaket för hela familjen på Art Garden Spa. Klicka er vidare till hennes inlägg för att vara med och tävla. Lycka till!

8 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Page 1 of 612345...Last »