Tävla med Four Fit Challenge!

Denna veckan har vi fokus på återvinning på Lovely Life och Four Fit Challenge. Därför har du möjlighet att vara med och tävla om presentkort värt 500kr på Myrorna. Gå in på våra Four Fit bloggares sidor och tävla! Och så klart, gör en Four Fit Challenge. Det kan du göra när du vill!

Kolla gärna på Instagram under #fourfitchallenge för att se alla coola Four Fitters över hela Sverige! Eller varför inte inspireras med klimatsmarta tips från stylist Mia Anderberg eller testa den roliga “Mixa din outfit” delen på Four Fit Challenge.

Gå in och tävla hos någon av våra bloggare t.ex Så fint jag vill, En lång Blondin, Hanna Skoog eller Mia Anderberg.

Bilden kommer från En Lång Blondin.

tora-olivia_2_langblondin_0421

2 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Vinn klimatsmart presentkort på Myrorna

Denna veckan har vi fokus på återvinning på Lovely Life och Four Fit Challenge. Därför har du möjlighet att vara med och tävla om presentkort värt 500kr på Myrorna. Gå in på våra Four Fit bloggares sidor och tävla! Och så klart, gör en Four Fit Challenge. Det kan du göra när du vill!

Kolla gärna på Instagram under #fourfitchallenge för att se alla coola Four Fitters över hela Sverige!

T.ex kan du tävla hos Mokkasin HÄR.

Bilden kommer från Mokkasin och visar hennes vecko outfit.

MokkasinMX8A7086-2-1000x818

0 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Dax för Four Fit Challenge!

FFC-alla-kombos

Detta är ett samarbete för en bättre miljö och framtid för vår planet tillsammans med Sysav.

Vi svenskar slänger ca 8 kg textilier per person och år. Kläder och annat som påverkat miljön negativt både när det producerats och kasserats. Det kan gå åt så mycket som 29 000 liter vatten för att ta fram ett enda kg bomull. Och det krävs ca. 1 kg kemikalier för att producera 1 kg textil. Så kan vi inte ha det. Utmana dig själv att tänka mer hållbart kring mode i vår. Återanvänd det du redan har och tänk igenom dina inköp. Shoppa och klä dig mer klimatsmart helt enkelt!

Vi på Lovely Life utmanar dig på tävling! Under den kommande veckan kommer vi att göra en Four Fit Challenge. Var med och tävla om presentkort på Myrorna. Våra bloggare kommer att göra tävlingarna. Så håll utkik! I morgon, måndag 18 april, sätter vi i gång.

Gå in HÄR för att testa on line hur fantastiskt många olika kombinationer man kan göra med bara 4 plagg och lite accessoarer!

Denna vecka kan du vara med hos våra bloggare och vinna presentkort värda 500 kr på Myrorna. Så håll koll hela veckan. Tävlingen avslutas söndag 24/4-16

De bloggare som är med är: MVHBorstahusen, Mia Anderberg, Så fint jag vill,Babes in Boyland,  Mokkasin, En lång blondin och Hanna Skoog. 

Kom igen! Tillsammans räddar vi planeten, lite i taget!

Kläderna som du kan kombinera på Four Fit Challenge sida kommer från Altewai Saome, Dagmar, Samsøe Samsøe Zadig&Voltaire , Totême, Ellos och Ganni.

3 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Page 1 of 712345...Last »