Vinnaren av Årets Bokpaket är……

aretsbok2016vinnare“Läser allt jag kan komma över, vilket har smittat av sig på barnen. Jag ger boktips till nära och kära samt främlingar som velar framför bokhyllor. Ett liv utan historier, olika infallsvinklar, lärdomar och personligheter hade varit ett fattigt liv. Att läsa är som att hinna leva flera liv.”

Så svarar oss Diana Witting på vår fråga: Varför älskar du att läsa?

Alla svar var som vanligt underbara och härligt att höra att så många älskar att läsa. Hoppas att ni alla vill hänga med i Lovely Lifes Bokklubb. Kom gärna med ditt bästa sommartips!

Fortsätt gärna att gå in och rösta på Årets Bok 2016. På bokmässan i Göteborg 23 september 2016 får vi se vem ni valt som vinnare!

Diana vinner ett helt bokpaket med alla nominerade till Årets Bok 2016.

Stort och varmt grattis Diana!

Här kan du läsa alla svar på vår fråga.

2 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Vinn Årets Bok 2016

bokstpel_webVi tänkte börja läsa ännu mer mer här på Lovely Life. Vi startar en Bokklubb. För att vi tycker att läsning är viktigt och alldeles underbart. Att få hoppa in i en annan värld, lära sig om andra människor på andra platser, använda sin fantasi som genom läsning får din hjärna att bygga egna bilder. Och låta ett språk flöda genom våra sinnen.

Därför kickar vi igång Lovely Lifes Bokklubb med en tävling i samarbete med Bonniers Bokklubbar. Ni får chansen att tävla om ett helt kit med de 12 nominerade titlarna till Årets Bok.

Gör så här:

Gå in och rösta på Årets Bok 2016 och skriv en kommentar i vårt kommentarsfält nedan om varför du älskar att läsa.

Lovely Life utser sin vinnare av alla de 12 böckerna lagom till midsommar 23 juni 2016. Röstningsperioden om Årets Bok på Bonniers Bokklubbar pågår fram till 28 augusti 2016 och den vinnande boken presenteras på bokmässan i Göteborg i september.

Läsning är för hjärnan vad motion är för kroppen. 
Joseph Addison

logga_text_web

4 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 20 Kommentarer

Tävla med Four Fit Challenge!

Denna veckan har vi fokus på återvinning på Lovely Life och Four Fit Challenge. Därför har du möjlighet att vara med och tävla om presentkort värt 500kr på Myrorna. Gå in på våra Four Fit bloggares sidor och tävla! Och så klart, gör en Four Fit Challenge. Det kan du göra när du vill!

Kolla gärna på Instagram under #fourfitchallenge för att se alla coola Four Fitters över hela Sverige! Eller varför inte inspireras med klimatsmarta tips från stylist Mia Anderberg eller testa den roliga “Mixa din outfit” delen på Four Fit Challenge.

Gå in och tävla hos någon av våra bloggare t.ex Så fint jag vill, En lång Blondin, Hanna Skoog eller Mia Anderberg.

Bilden kommer från En Lång Blondin.

tora-olivia_2_langblondin_0421

2 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Vinn klimatsmart presentkort på Myrorna

Denna veckan har vi fokus på återvinning på Lovely Life och Four Fit Challenge. Därför har du möjlighet att vara med och tävla om presentkort värt 500kr på Myrorna. Gå in på våra Four Fit bloggares sidor och tävla! Och så klart, gör en Four Fit Challenge. Det kan du göra när du vill!

Kolla gärna på Instagram under #fourfitchallenge för att se alla coola Four Fitters över hela Sverige!

T.ex kan du tävla hos Mokkasin HÄR.

Bilden kommer från Mokkasin och visar hennes vecko outfit.

MokkasinMX8A7086-2-1000x818

0 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Dax för Four Fit Challenge!

FFC-alla-kombos

Detta är ett samarbete för en bättre miljö och framtid för vår planet tillsammans med Sysav.

Vi svenskar slänger ca 8 kg textilier per person och år. Kläder och annat som påverkat miljön negativt både när det producerats och kasserats. Det kan gå åt så mycket som 29 000 liter vatten för att ta fram ett enda kg bomull. Och det krävs ca. 1 kg kemikalier för att producera 1 kg textil. Så kan vi inte ha det. Utmana dig själv att tänka mer hållbart kring mode i vår. Återanvänd det du redan har och tänk igenom dina inköp. Shoppa och klä dig mer klimatsmart helt enkelt!

Vi på Lovely Life utmanar dig på tävling! Under den kommande veckan kommer vi att göra en Four Fit Challenge. Var med och tävla om presentkort på Myrorna. Våra bloggare kommer att göra tävlingarna. Så håll utkik! I morgon, måndag 18 april, sätter vi i gång.

Gå in HÄR för att testa on line hur fantastiskt många olika kombinationer man kan göra med bara 4 plagg och lite accessoarer!

Denna vecka kan du vara med hos våra bloggare och vinna presentkort värda 500 kr på Myrorna. Så håll koll hela veckan. Tävlingen avslutas söndag 24/4-16

De bloggare som är med är: MVHBorstahusen, Mia Anderberg, Så fint jag vill,Babes in Boyland,  Mokkasin, En lång blondin och Hanna Skoog. 

Kom igen! Tillsammans räddar vi planeten, lite i taget!

Kläderna som du kan kombinera på Four Fit Challenge sida kommer från Altewai Saome, Dagmar, Samsøe Samsøe Zadig&Voltaire , Totême, Ellos och Ganni.

3 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar

PRE VACAY TÄVLING!

Nu sista veckan i juni är det många som räknar ner till semestern. Vi solsäkrar och åker till värmen nere på kontinenten. Det är mycket att tänka på inför resan. Nödvändigheter som man inte klarar sig utan är solglasögonen, bikinin och solskyddskrämen. Annat som vi tycker är bra att ha med på resan är en härlig solklänning, bra lektyr och en reseguide. Och så passet och kortet såklart!

IMG_7463

På utlandssemestern betalar vi helst med kort som är det tryggaste och enklaste alternativet. Idag funkar kort lika bra som hemma i de flesta länder runt om i världen. Dessutom undviker du att växla bort stora summor på att köpa utländska sedlar och mynt.

IMG_7460

En av er läsare har möjlighet att vinna den här supersnygga korthållaren från Smythson med ett visakort innehållande 50 euro och en reseguide genom att svara på en enkel fråga vars svar finns i kortfilmen; ”Den stora bortväxlingen” som finns här:

Hur mycket av den ursprungliga summan på 46 636 sek har huvudrollsinnehavaren kvar i slutet av dagen? 
IMG_7467-683x1024

För att vara med i tävlingen:
 
Mejla ditt svar till: visatavling@edelmandeportivo.com
 
Skriv i ämnesraden:  Lovely Life tävling
 
Vinnaren utses onsdagen den 1 juli och meddelas sedan via mejl. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren själv. Vinnaren utses av en jury från Visa. Dess beslut kan ej överklagas.
Tävlingen är nu avslutad och grattis till Louise L som vann tävlingen och vinsten kommer till dig inom kort.
6 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar

TÄVLA OM PRINT AV JONNA FRANSSON

IMG_3435

Just nu har Amelia en tävling du inte får missa. Kika in hos henne för mer information samt för att delta i tävlingen. Lycka till!

8 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar

TÄVLING – VINN SPAPAKET FÖR HELA FAMILJEN PÅ ART GARDEN SPA

utomhuspool_P1_9370

Just nu ordnar Krickelin med en tävling där du har chans att vinna ett spapaket för hela familjen på Art Garden Spa. Klicka er vidare till hennes inlägg för att vara med och tävla. Lycka till!

8 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Vinnare i Göteborgs Cookies tävlingen

IMG_9159 Nu har vi tillsammans med en jury från Göteborgs utsett en vinnare i tävlingen vi har haft i samarbete med Göteborgs Cookies. Valet föll på @sagacharlottes fina bild och hon blir alltså den lycklige ägarinnan till allt härligt porslin som vi dukade med. Hoppas att du och porslinet kommer få många drömkakstunder tillsammans! 

Nedan ser ni @sagacharlottes bidrag. Stort tack till alla som var med och tävlade!

sagacharlotteinsta

3 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar

Vinn Amelias & Johannas fina kakdukning

Vinn Amelias & Johannas fina kakdukning för din egna drömkakstund!

IMG_9120 IMG_9131 IMG_9159 IMG_9170 IMG_9177

Vi älskar att duka upp till en härlig fikastund och blandar gärna udda vintageporslin med vackert silver och kakor förstås. Precis som på bilderna! Såhär ser vår drömfikastund ut och nu har du chansen att vinna allt som syns på bordet.

För att vara med och tävla samt ta del av villkoren klickar du dig vidare till denna sida: lovelylife.se/goteborgs/

Stort lycka till!

1 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Page 1 of 3123