Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Italien!

noirsallad_langblondin_0605

Befinner mig i Italien. Utan dator. Har alltså tidsinställt detta inlägget. Har jag uppkoppling och tekniskt flyt kommer det kanske ett vykortsinlägg via min telefon. Annars ses vi om en vecka. Pryder detta inlägg med en burrata från Noir. Kommer nämligen att åka till burratans hem. Apulien. Gissa om jag ska moffa burrata. Och pasta, mozzarela och parmesan. Och dricka vin. Om man är intresserad av att få en glimt kan man ju alltid kolla min insta/insta story, @linaandersson. Och så tycker jag ni ska läsa detta inlägget, och ha i åtanke att det alltid finns en verklighet bakom alla perfekta Instagrambilder och storys. Just nu fylls ju flödet av soliga bilder, rosa flamingos i pool och snygga outfits i kvällsljus. Och om någon har tips på bra Sommarprat så dela gärna med er! Har hitintills inte lyssnat på ett endaste. Ciao!

10 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer

Och där kom den!

falsterbo_langblondin_0716

Hur ljuvligt. I fredags vakande vi till strålande sol. Till på köpet var det killens födelsedag så han fick full mandat att bestämma vad vi skulle göra. Lätt beslut. Det blev en heldag i Falsterbo. Och mini traskade ut på stranden med självklarhet, pekade på havet och hojtade sen satt hon och grävde och plaskade med blå läppar och på frågan om hon frös svarade hon med hackig röst “nej”. Och sen under en filt i skuggan åt vi Mariekex och melon.

outfit_langblondin_0716

Dagens outfit. Mina rea-shorts från Ganni. Älskar dem. Dock värdelösa ur fläcksynpunkt. Inte så praktiskt då jag konstant spiller på mig.

saiko_langblondin_0716

Avrundade dagen med Champagne och sushi från Saiko.

outfitutochin_langblondin_0716

Bra dag. Mått det bli fler soliga julidagar.

4 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Mitt i sommaren fynd.

wyhred_langblondin_0716

Om man bor i Malmö tycker jag man ska skynda sig bort till Aplace. Hur mycket bra grejer som helst på 50-60%rea. Fick hålla mina hästar och nöja mig med en vit Filippa K t-shirt och denna ljuvliga lilla handväska från Whyred. Som om jag skulle behöva fler väskor. Har dock ingen grå…

secondhand_langblondin_0716

Och så en sväng in om Myrornas. Mycket bra fat att ha fisk eller sallad på. Och så verktygslådan! Succé.

3 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

En semesterdag.

outfit_rosteriet_langblondin_0716

När vädret inte erbjuder sunny beaches tar man på t-shirten sunny beaches och gör tusen ärenden på stan. Här med en take away från Lilla Kafferosteriet. Ett café icke att glömma. Om inte annat så för den mysiga innergården.

lottalove_langblondin_0716

Tog en ensamlunch på Lotta Love. Exakt hur gott och mysigt som helst.

absmaland_langblondin_0716

Och gick inom AB Småland för att leta födelsedagspresent till killen. Lönlöst. Han är omöjlig att köpa present till. Blev en mortel och tvål till hushållet. Till killen blev det presentkort på The Barber! För övrigt mycket bra present att ge. Tänker annars att all typ av grooming är bra present. Massage, ansiktsbehandling (måste väl finnas för män?), fotvård osv. Sådant de aldrig skulle få för sig att handla själva.

mortel_langblondin_0716

sallad_nicoise_langblondin_0716

På kvällen drack vi franskt vin, åt fransk sallad Nicoise och firade att det var franska nationaldagen. Alltså det var en slump att det blev fransk på franska nationaldagen. Men passande. Gillar även att jag prickade in färgen på fatet.

fransk_langblondin_0716 hangmatta_langblondin_0716

Och så en sväng i Folkets Park med minin. Upptäckte ett nytt hörn. Precis så bra är den parken. Man har liksom inte upptäckt allt efter hundra besök där.

6 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Page 1 of 27912345...102030...Last »