Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

När man nästan glömmer bort att man är på lunch.

pinknudels_langblondin_0322

Har förmodligen sagt det tusen gånger innan, men alltså jisses så glad jag är över Saluhallen i Malmö. Den var länge en hägring en hade svårt att tro på. Kändes liksom som väldigt långt in i framtiden innan den skulle stå klar (lite som när de byggde citytunneln). Och sen plötsligt står den bara där i all sin härlighet. Så man kan luncha med kollegor och nästan glömma bort att det bara är lunch och man ska tillbaka till jobbet. I alla fall. Jag och Olivia åt vansinnigt goda nudlar. Nina åt falafel för 100 kr (ja precis, hutlöst för en Malmöbo…).

matcha_langblondin_0322 matcha2_langblondin_0322

Olivia köpte en matcha latte. Och en superfin liten skål i te-butiken.

saluhallen_langblondin_0322

Jag köpte choklad som de (tebutiken) precis fått in. Först i Sverige. Vegan och laktosfri choklad. Köpte även helgbönor på Koppi.

jag_langblondin_0322

Och en kaffe såklart. Och jag bjuder på en hukar-mig-in-i-bild-bild. Klänningen är en HM som jag känner mig lite lagom crazy och härlig i.

mini_langblondin_0322

Och avslutningsvis mini på ett hörn. I mina nya skor hon uppenbarligen tyckte var förtjusande.

5 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar

Hej i tisdagen!

pals_langblondin_0321

Veckans lätt tristaste dag blev en aningen härligare när jag kollade denna lilla snutten från Girls. Fyra år gammalt klipp. Och om en vill dansa! Och en annan nyhet som fick denna småkyliga dag lite varmare var Other Stories sjukt snygga stationary. Kolla här. Hoppas hoppas det säljs i Malmö-butiken. Annars då. Jo sitter liksom här och planerar en plåtning i Los Angeles. Hur härligt och pirrigt som helst. Och så har jag traskat runt i mina loafers som får mig att känna mig faktiskt lite tuffare än vanligt.

loafers_langblondin_0321

Alltså kvällsljuset just nu. Man får liksom inte nog. Fattar knappt att det är sant.

jackor_langblondin_0321

Svårt det där med jacka för tillfället. Man vill inget hellre än att ta vårkappan. Men vädret är ju liksom inte riktigt där än.

4 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer

Förra veckan.

handvaska_langblondin_0312

Bästa inlägget, detta inlägget där Krickelin berättar om hur hon landat i att driva eget företag. Älskar alla som väljer sin egen väg, inte påverkas av hur man “borde göra” och kör på med hjärta och hjärna. Krickelin är helt klart en sådan. Bästa blogghändelsen, att vi fått en ny kollega på Lovely Life! Bästa kocken och matstylisten Lisa Lemke. Har ju haft äran att jobba med henne ett par gånger och hon är precis så genomgo och skicklig som man tror.

mineralmalmo_langblondin_0318

Och så tog jag ett glas vin med dessa två tjejer. Himla mysigt och härligt på många sätt. Vi träffades på Mineral. Stället som tog över efter Kiez. Fortfarande ett härligt häng. Men om jag ska vara helt ärlig så var det same same but lite sämre. Sen hade jag också väldigt starka känslor för Kiez. Kunde det bli annat än kärlek när världens mysigaste vinbar plötsligt öppnar mittemot ens sovrumsfönster.

2 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer

Här snackar vi instavänligt!

cafe_dornonville_langblondin_0318

Matchar grönskan med strumpor och kappa. Hade jag haft mina rosa skor hade man kunnat missta mig för inredningen.

cafeDornonville_langblondin_0319 cafeDornonville_langblondin2_0319

Café Dornonville är lätt Malmös instavänligaste kafé. Fick lite “hemlängtan” till Cihangir i Istanbul, en av mina favoritplatser på jorden. Där alla fik ser lite ut som Café Dornonville. Menyn var dock en besvikelse. Men så läser jag denna artikel och då får det sin förklaring. “De flesta som öppnar kafé brukar börja med kaffet. Eller maten. Men de här kaféägarna utgick från det de är bäst på. Nämligen inredningen.” Men varför inte.

cafeDornonville_langblondin3_0319

I alla fall. Hade bestämt träff med en tjej jag lite lätt lärt känna genom Instagram. Och så himla kul att spontanträffas över en kaffe! Imponerades över hur hon identifierat en målgrupp (unga ryskspråkiga tjejer ute i Europa), lagt upp en strategi och nu jobbar med digitala medier på heltid. Elina driver Youtube-kanalen och Instakontot Elina Daily.

cafeDornonville_langblondin4_0319

jag_cykel_langblondin_0318

Här står jag utanför kaféet. Och knas. Fick inte en enda bild på Elina, hon fotade däremot mig. Så såhär såg en alltså ut i fredags. Det var lite kallt om anklarna.

5 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Page 1 of 25912345...102030...Last »