Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

När en ignorerar sjukdom.

weekendbag_langblondin_0621

Är i Stockholm. Och som jag sett fram emot detta. Hotellsäng, inte vara orolig för att väckas av en mini, äta frulle på stan och träffa massa vänner! Men insåg under gårdagen att den där förkylningen som kom i måndags inte alls bara var en liten lätt förkylning alternativt pollenallegi… Nopp. Ganska riktigt mycket förkylning. Så en fick ställa in kvällens planer, köpa med sig hämtmat och krypa ner under dubbla täcken lagom till slutet av Trädgårdstider. Idag känns det dock aningen bättre. Sömn gjorde susen.

ekogodis_langblondin_0619

Köpte med mig något överprisad middag från Urban Deli. Men kolorna från Pärlans! Bisarrt goda.

soffan_langblondin_0621

Och så här ser min arbetsplats ut dessa tre dagar. Vi plåtar mat, filmar mat och försöker hinna äta mat.

4 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Mini-helg.

mini_langblondin_0619

I lördags sov jag till tio. Har inte sovit så länge sen jag blev mamma. Kändes sjukt konstigt och med stress i kroppen jagade jag liksom i fatt de där förlorade timmarna hela dagen. Tänk att jag innan mini var världsmästare i att sova länge. Aldrig någon stress att komma upp tidigt. Men då hade jag inte heller en mini man vill spendera varje ledig minut med.

overnightoat_langblondin_0619

Det bästa med att komma upp tidigt är att det är sommar. Redan varmt ute och ljuset i lägenheten magiskt. Har dessutom börjat med att göra en gröt dagen innan som får övernatta i kylen. Sjukt gott med kall gröt och bär en varm sommarmorgon.

mini_folkets_langblondin_0619

Lördagen spenderade vi i Foketspark och gjorde ärenden på stan. Bland annat sandalerna ovan inhandlades. Och när fick hon så stora fötter?! Helt galet. Blir livrädd att tiden ska gå försnabbt.

frukostute_langblondin_0619

Självfallet åt vi frullen ute. Sommar alltså!

grill_alngblondin_0619

Och något sliten där på lördagskväll satt det finfint med chips, grillad lax och ugnsbakad potatis.

mini3_langblondin_0619

Minis hår i motlus. Får inte nog. I alla fall. Nu är det tisdag och jag är på väg till Stockholm på jobb. Stannar i dagarna tre. Så om någon vill äta frukost med mig hör er för tusan! Kunde ju vara skoj.

8 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Idag är det måndag men för två dagar sedan var det fredag.

stineoutfit_langblondin_0619

Och vilken fredag sen. Eller själva dagen var mest klibbig svett och ösregn. Noll partystämning. Inte ens när jag blandade ihop fördrinken blev jag sugen på fest. Det var först när jag hoppade i min nya klänning från geniet Stine Goya som jag på studs hamande i rätt stämning. Tror ta mig tusan att det är den finaste klänning jag ägt.

karinochjag_langblondin_-0619

Och så var sällskapet för kvällen Karin. Bara det är feststämning.

bal_langblondin_0619

I alla fall. Det var årets branschfest. Media Evolution City (kallat MEC i mediafolkmun) hade storstor fest där de öppnar upp hela sitt kontorshus, alla företag bjuder in till små egna fester i festen och sen senare på kvällen är det bara fest helt enkelt på bottenplan. Ovan bål fanns inne hos Notified. Förmodligen det största och mest ohygieniska bål jag någonsin druckit. Eventuellt starkaste också.

ulusarkitekter_langblondin_0619

Uulas Arkitekter hade gjort finast. Men vi kom aningen försent och tårtorna var nästan uppätna.

outfitstine_langblondin_0619

Klänningen alltså! Plats för svullen mage och obefintlig byst. DET kallar jag den perfekta klänningen. Och så väskan. Himla fin ju, men som ni ser på bilden ovan är den öppen. Det gick liksom inte att få ner en helt vanlig mobil i den utan att locket kärvade. Känns ju bara hur konstigt som helst att det görs handväskor 2017 som inte tagit hänsyn till en normal iPhone. Hittade tillslut ett diagonalt läge och locket gick att stänga. Men min plånbok och kamera fick stanna hemma.

cecilia_langblondin_0619

Träffade på både nära vänner och ytligt bekanta i vimlet. Många kom jag på dagen efter, lite pö om pö. Kändes nästan som att festen fortsatte i mitt huvud hela lördagen då jag ständigt kom på fler och fler människor jag pratat med. Cecilia ovan hade gjort sig extra fin. Kvällen till ära.

utedansgolv_malmo_langblondin_0619

Ock så var det utedansgolv. Så himla mycket Berlin. Eller förlåt Malmö. Precis så bra som en sommarfest ska vara alltså.

 

 

5 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer

Feelings of imperfection

mineral_bokrelese_langblondin_0615

Igår efter jobbet smet jag snabbt inom Mineral. För att gratta lovely Anna Malmberg till hennes bok, köpa ett ex och mingla lite snabbt. Kände mig lite stressad då jag ju ville hem innan minin stupat i säng. Alltså den stressen. Att hinna hem så man kan pussa och krama innan hon somnat. Värsta värsta som finns är när man stressar hem, kastar av sig kläderna i hallen och sen inser att pappan lagt barnet en kvart innan vanlig tid då hon var för trött för att hålla sig vaken.

mineral_langblondin_0615

Precis snett till vänster om huset man ser mittöver ligger mitt gamla sovrum. Lägenheten hade jag i sju år och där hände precis allt. Allt som betytt något de senaste tio åren i mitt liv. I köket satt jag, Linda och Malin och skrev de första papperna på vårt företagande. Lite Kalabaliks lager huserade i sovrummet ett tag. Jag firade min trettioårsdag på gården och var vid tillfället nykär. Hade träffat en man som fick mig att hyra ut lägenhet och ta tjänstledigt för att flytta utomlands. I vardagsrummet kollade jag oändliga mängder Sex and The City och kom över minst en hjärtesorg. Men allra bäst av allt. När killen flyttade in och vi tillverkade vår mini.

feelings og imperfection_langblondin_0615

Men nog om mig. Var alltså på Mineral för att haffa ett ex av denna boken. Så himla fin! Ska sätta mig med ett glas vin i helgen och bläddra långsamt i den.

mineral_mingel_langblondin_0615

Finfin vegansk mingelmat.

annamalmberg_langblondin_0615

Anna och Anna, kvällens huvudpersoner och skaparna av boken!

annamalmberg_bok_langblondin_0615

Anna ska signera, inser att det är hennes första signering och får skrivkamp.

5 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 3 Kommentarer
Page 1 of 27512345...102030...Last »