En Lång Blondin header

Liggaskjortan.

outfit_ny_langblondin_0824

Mitt absolut bästa plagg ever. Förutom att det är en himla snygg skjorta jag rent generellt trivs himla bra i så är den ju genial. Gör människor runt mig både glada och generade. På samma gång.

halloumi_langblondin_0824

Sommarkväll och middag ute och så måste man ju skynda sig att dricka upp rosén. För blir en flaska liggande i kylen när hösten kommer så blir den liggande där till nästa sommar. I exakt samma stund det blir höstfeeling korkar jag upp första bästa flaska rött.

langblondin_0824

Älskar vår kollektiva trädgård.

liggaskjortan_langblondin_0824

Jamen ni ser ju.

rose_langblondin_0824

Annars då. Denna kvinnas tweets är geniala. Bor du i Malmö med omnejd så boka in den 29: september, då är det Finloppis på Malmö Live. Och kolla in denna grymma kampanj med coolaste Hanna Stefansson, kampanjen gjordes på byrån alldeles innan semestern.

0 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Sen sist.

outfit_langblondin_0823

Sommarvärmen är här med besked. Jag blir helt galet lycklig då jag är extremt oredo för höst och rusk.

traning_langblondin_0823

En epok har gått i graven. Sa upp mitt medlemskap i SATS häromdagen. Har ju liksom varit medlem där i hundra år. Anledningen är att jag är helt såld på 15-minutersträning. Och löpning har ju alltid varit min grej. Sen mini kom känns en hel timme på gymmet som slöseri med värdefull minitid.

red stol_langblondin_0823

Innan vi spikat budgeten för vårt omgörningsprojekt av rummet längst in slog vi till på denna urtjusiga stol på rea. En sådan chans kunde man ju inte låta en gå förbi.

kavat_langblondin_0823

Och så ett exempel på typisk könsstereotyp fördelning i hemmet. I lördags frågade jag killen om han hade koll på allt som ska packas med till dagis. Enligt den där listan vi fått (stövlar, regnkläder osv…). Nä det hade han ju inte. Och jag menar det är ju tufft att vara föräldraledig. Barnet ska äta sova och äta igen. Så det är klart att det är svårt att hinna med att fixa ett regnställ (skojar). Så självfallet fick vi ta den varma soliga söndagen till att åka till Emporia och hänga på Polaren och Pyret. Och det är här könsperspektivet kommer in. Garanterat att allt det där hade varit fixat om mamman varit hemma. Garanterat att alla de ungar där ute som skolas in av sin pappa i veckan har kläder på sig som mamman fixat.

1 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

La Carport.

lindaa_langblondin_0823

Rummet allra längst in på kontoret är lite smått eftersatt. Och ju mer vi växt har behovet för ytterligare ett konferens- och mötesrum skapats. Så nu äntligen har vi tagit tag i det. Nu betraktas det som ett skarpt projekt och ingen detalj ska lämnas åt slumpen. Vi angriper det som vilket annat projekt som helst. Vi har gjort mood board, budget och inköpslista. Men redan innan sommaren haffade vi denna helt galet snygga fotoprint. Just nu är den på inramning hos Lasseramare. Sen ska den upp på väggen. På hedersplats tänker vi. Fotografen är Linda Alfvegren och här hittar du fler av hennes magiska bilder. Bästa konsten att hänga på väggen.

4 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Stor dag!

mini_midsommar_2016

Vilken dag det har varit i min minis liv. Första dagen på dagis och första gången hon knatat flera meter utan stöd. Tänker att det hänger ihop. Hon träffade massa äldre barn. Kommer hem och tänker “men för bövlen det där kan väl inte vara så svårt, man vill ju dessutom visa sina fulla längd för de där äldre barnen på avdelningen”. Så måste hon ju tänkt. Och jag ser framför mig vilken respekt hon kommer att inge i morgon, när hon knatar in, istället för att krypa in. Annars då. Min dag innehöll inte lika många utvecklande faser.

7 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer
Page 1 of 21112345...102030...Last »