Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Kaffe, mens, jobb och höst.

outfit_langblondin_1025

Hej där. Vi konstaterade att denna tisdag hade fredagsfeeling. Hur ofta händer det liksom. Jag har cyklat med ovan skinnkjol. Ingen bra idé. Om man inte gillar att cykla byxlös villsäga. Och så blev jag lite härligt rosigt glad av att detta ljuvliga märke lyfte en bild med migAnnars då. Vi är nominerade i Spinn, Sveriges största PR tävling. För vår kampanj “Snacka om hat” vi gjort för Landskrona Stad. Fantastiskt kul ju!

noir_fonster_langblondin_1025

Löv, löv, love.

drmartins_langblondin_1025

Lina matchar naturen.

noir_langblondin_1025

Vi skulle egentligen bara ta en kaffe på vägen men någon ville röka en fredagscigg. Och nog tänker man lite bättre på en uteservering för massa jobbgrejer blev avcheckade. Och så hann vi även avhandla mens. Ett outtömligt ämne att prata om.

noir1_langblondin_1025ananasklamma_langblondin_1025

Sportade en ny frisyr idag. Kände mig delvis som en ny människa. Är nämligen väldigt enformig när det kommer till håruppsättningar. Men denna lilla ananasen gjorde minsann susen. Nu sova. Att vakna fem är inte humant, hur bedårande väckarklockan än är.

4 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

En måndag!

jobbet_langblondin_1025

Måndag är ju ändå måndag. Man kan se det som att helgen är slut. Eller att en ny vecka börjar! Valde det senare. Och så satt jag här mellan världskartan och  Skype och snackade med eleverna jag föreläste för förra veckan. Gav dem feedback på deras uppgift och blev själv himla pepp.

lite kalabalik_langblondin_1025

Hittade Lite Darling i senaste Femina! Så himla tjusigt! För några år sedan hade vi ett presskontor i Stockholm som hjälpte till att få våra smycken att dyka upp titt som tätt i diverse magasin. Kombon att våra smycken är tacksamma att göra plocksidor på och styla med och så världens bästa presskontor blev succé. Så därför blir en extra glad när en tidning hittar oss utan presskontor i Stockholm.

skrivaren_langblondin_1015

Okej då kör vi! Ny vecka.

1 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer

Helg mood.

fredagsbukett_langblondin_1003

Hela helgen har en njutit av denna egenbundna bukett. Det var inte så enkelt att få till som jag trodde. Men himla kul och meditativt. Gav mamma i julklapp, förra julen, en blomsterbindning kurs. Kursen hölls av bästa blomsterbutiken Florera på St Knuts Torg.

blomsterbindning_langblondin_1023glasfagel_langblondin_1023

Helgen har bjudit på precis rätt mängd sömn och det kan man tacka nedan stjärna för. Hon överträffade sig själv och har tagit sovmorgon (mer eller mindre, men jo halv åtta är sovmorgon) två morgnar i rad.

minis_langblondin_1023

Obeskrivlig kärlek till denna lilla varelse.

vas_langblondin_1023

Jag har förlikat mig. Det är höst, det kommer att bli (skånsk) vinter och det är mysigt med tända ljus. Kommer aldrig att tycka att denna årstiden är glamorös eller speciellt härlig. Men jag förlikar mig och omfamnar myset.

jobba_langblondin_1023

Och så har jag klämt in lite söndagsjobb. Försöker hålla extrajobb till kvällar när mini sover. Men det gick inte längre att ignorera allt som jag låg efter med. En stor brygg från Noir och effektivt jobb ett par timmar löste det värsta. Annars då. Läs denna krönikan. Själv rannsakade jag mig själv och insåg att det var igenkänning. Hur ofta har jag inte rättfärdigat, för mig själv, att det är ett köp jag kommer använda typ hela livet…

5 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer

Hej fredag!

baum_langblondin_1021

Sitter i soffan med ett glas rött och massa ost. Njuter av att jag överlevde veckan. Man håller liksom lite extra hårt i skrivbordet när produktionsledaren åker på semester. Annars då. Avrundade veckan på bästa sätt med en fredagslunch med Karin. Hon sammanfattade lunchen helt korrekt här. Och det är verkligen bästa sättet att ta igen häng på när tiden på kvällarna försvinner. Lyxa med en vinlunch. Karin skriver för övrigt på denna boken. Längtar tills den kommer ut! Känner på mig att den blir grym.

savoy_langblondin_1021

Vi lunchade på Savoy. Imponerad av den thailändska servettkonsten.

savoy_mat_langblondin_1021

Två tallrikar kött. Min från fisk Karins från en oxe. Ett par tre gånger om året käkar jag tonfisk. Väljer alltid bort det på sushin. Men jag kan inte motstå en riktigt bra bit, nästan rå, grillad tonfisk. Tyvärr var dagens en aningen för torr. Bra stekt men ändå torr. Lite surt när den gick loss på 249 kr (jag vet här är det på plats med en chockad emoji).

baum_kappa_langblondin_1021

Och ser ni! Min kappa. Till och med fodret är tjusigt. Kappan kommer från Baum und Pferdgarten. Men nu är det helg. Ska pussa på mini, käka långa frukostar, träffa vänner, springa och lyssna på senaste Säker Stil, packa ordrar och göra förra månadens ekonomi för Lite Kalabalik (kommer förmodligen skjutas på till söndagkväll…). Härlig helg hörrni!

5 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Page 1 of 22712345...102030...Last »