Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

En extraordinär torsdag!

I torsdags hann jag med extremt mycket. Började dagen kl 04.30. Satt i en taxi till flyget kl 05.00. Gick som final call in på flyget kl 05.45. Landade i huvudstaden en timme senare och kl 08.00 hade jag denna mumsiga grötfrukost och Olivia framför mig. Kan man ta tåget förespråkar jag verkligen det. Men jisses så smidigt och tidssäkert det är med flyg.

Vi käkade frukost här! På Snickarbacken 7. Så himla mysigt. Och vilken lyx att få Oliviatid. Saknar verkligen denna kloka kvinna i mitt liv. Älskar hur man kan kombinera djupa bra samtal med att en kvart senare prata krämer och ansiktsbehandlingar. Livet behöver ju båda.

Efter ett möte i Stockholm flög jag hem, hämtade på förskolan, lekte en timme innan jag blev upphämtad av Mia. En stund senare var vi här! På Sandberg Wallpapers supermysig kollektionssläpp.

Det var en himla mysig tillställning! Hela teamet bakom Sandberg kändes som en familj som alltid har kul. De spred både skratt och värme omkring sig. Och vilken grej det var att få höra deras designers berätta mer om mönsterna. Snacka om drömjobb! Allra finast historia har denna tapeten. Läs (nästan) historien här.

Och bubbel. Det är inte fel en torsdagkväll efter en väldigt lång dag.

Tog de tre proverna till vänster med mig hem. Har planer på att tapetsera om vår lilla lilla toalett. Just nu är där en Josef Frank som fanns på väggen när vi flyttade in. Har aldrig gillat just den tapeten så mycket men det känns ju tokigt på något sätt att tapetsera över en Josef Frank… Nåväl. Är väldigt sugen på denna. Annars då. Är fortfarande mörbultad i kroppen efter den långa dagen, men det var lätt värt det!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar

Just nu.

Vårens nya sneakers! Älskar denna modellen från Nike. Har dem redan i svart och de används flitigt, de är extremt sköna.

Och så spår trendanalytiker och dylikt att 2017 års färg “Millennial Pink” nu ersätts av gult. Snacka om att en gjorde rätt skoköp dårå. Och på Lite Kalabalik hittar man såklart årets färg, i ring eller armband!

Tröttnar icke på mitt lilla djur. Och är sugen på ytterligare en magväska. Tittat en del på denna från Marimekko, typiskt bra storlek. Men så opraktisk som en ändå oftast är så bokstavligt talat dreglar jag över denna. Känns tyvärr inte ens rimligt att önska sig i fyrtiårspresent. Men jisses så cool.

Och så ska jag på härlig tapetlansering på torsdag. Sandberg Wallpaper som släpper en ny kollektion.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 5 Kommentarer

Kastar in två feel good tips!

Lyssna på Schulman Show när Schulman intervjuar Isabella Löwengrip! Denna kvinna alltså. Hon imponerar något vansinnigt. Man får bland annat reda på hur hon planerar sina inlägg utefter vilken ton hon vill ha i kommentarsfälten. Till exempel så vill hon ju såklart ha god ton precis innan en produktlansering. Så det är till att undvika lyxresor och annat göttigt folk retar sig på och istället besöka stadsbiblioteket med sina barn (“för det kan folk relatera till”). Cyniskt? Visst. Men hon bygger sin karriär på detta. Och blev ju nyligen utsedd till årets affärskvinna av VA. Hon förklarar också varför hon har hembiträde och personlig sminkös. Lyssna! Och så nästa tips. Man skulle kunna tro att jag har en fyrtioårskris eftersom jag precis sträckkollat Younger och nu tipsar jag om en film i precis samma stil. Alltså kvinna i fyrtioårsåldern träffar ung man och har kul. Men kolla Home Again med Rese Witherspoon. Klassisk amerikansk feel good utlovas!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Äntligen snart måndag!

Okej, tar i lite när jag säger att det äntligen är måndag snart. Men alla helger är inte perfekta avokadomackor. Denna var icke en. vaknade med ett extremt dåligt humör på lördagen och dessutom var det stora städdagen. En väldigt dammig och skitig lägenhet behövde bli ren. On top av det en supertrotsig mini. Hon peakar verkligen (hoppas jag, så hon inte har mer på lager) sitt humör nu. Får helt galna raseriutbrott mellan varven.

Efter ett marathonstäd gjorde killen pizzor. På deg från Söderberg & Sara (hett tips! Köp degen). För att summera dagen så blev inte pizzorna speciellt goda. På grund utav alldeles för tjocka bottnar.

Nästa dag däremot! Utflykt till Landskrona. Först brunch på Erikstorps kungsgård. Supergott! Lite lite vegetariska alternativ bara, men allt var väldigt gott. Sen kollade vi in reklamutställningen (som bästa Malin Wikerberg har invigt!) på Landskrona Museum. Fin! Men bäst var barnavdelningen. En helt fantastisk “trädgård” med små skottkärror och grönsaker man kunde plantera i låtsas rabatter.

Avslutar inlägget med en stor kram! Till er alla som kommenterat på förra inlägget. Så himla tacksam och glad för all pepp. Nu känner jag att jag fick nytändning och en riktning på bloggen. Tack!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Page 1 of 32312345...102030...Last »