En Lång Blondin header
RSS Arkiv Kategorier

Ett Malmö-tips!

miso_langblondin_0524

Avnjöt en extremt svettig lunch i tisdags. En soppa från Misoteket på en bänk vid Malmö Live (den där bron som spelar musik). Stekande sol och soppa är kanske inte grejen. Det är det däremot en lite mer ruggig dag. Och när solen skiner tycker jag man istället ska köpa en frozen yogurt. Och toppar den med kokosflingor, tranbär och aloe vera. Och varför inte dricka en ismatcha till.

Misoteket ligger på Västergatan 6.

misoteket_langblondin_0524

0 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

En helt annan sommar.

garden_langblondin_0524

Även om förra sommaren på precis alla möjliga sätt kommer att vara en alldeles speciell sommar så kan jag inte tänka på den som en njutningsbar sommar. Jag tyckte det var himla störigt att först inte kunna njuta av det göttiga. Alltså. Långa kvällar, vin på uteservering och sköna löparrundor ljumna kvällar. On topp of det så hade jag de mest bisarra hormonsvängningarna. Vi snackar PMS gånger tusen. Och sen en liten en som snodde varendaste sommarkväll eftersom det kändes mest bekvämt att amma i soffan. Men snacka om att denna sommaren ska njutas till max. Eventuellt lite mer sol i nacken än ansiktet då mini kryper med en militärisk precision och förmodligen kommer att vilja ta några steg senare i sommar. Men vad tusan gör det när hon snusar sött klockan sju och jag och killen sitter på innergården med varsitt glas. Hej sommaren 2016!

baby watch_langblondin_0524

2 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar

Goddag du foträta.

skor_langblondin_0522

Titta vilka fina! Och visst kan man inte annat än älska skor med en klack som denna.

Från COS.

1 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer

Hejdå du mest fantastiska helg.

outfit2_langblondin_0522

Tänk att en solig helg känns precis som en liten minisemester. Och om vi nyttjat varendaste liten minut. Det har promenerats, hängts i bersån, grillats portabello och halloumi sotigt och på gränsen till oätligt (uppvärmning, resten av sommarens grill ska bli världsklass) och så har det fikats.

soderbergsara_langblondin_0522

Ingefärssnitt, mandelkakor och rabarbergrej. Mums. Från Söderberg & Sara.

uggla_langblondin_0522

Och så lunch på torget. På Uggla kaffebar. Men alltså. Måste gnälla lite. Gillar väldigt mycket med ugglan. Men varje gång jag varit där så kliar det lite lite av den slöa och nonchalanta servicen. Och i helgen peakade den. Himla trist ju.

3 Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 5 Kommentarer
Page 1 of 18912345...102030...Last »