Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Rabatt på Stoj!

stoj2_barnkläderstoj1_barnkläder

Det började med att Tove köpte ett gäng ekologiska tyger och sydde till sin knodd. Hennes vänner blev intresserade och vänners vänner och varför inte starta ett företag då! Så idag kan man köpa hennes bedårande små kläder under varumärket Stoj. Och om du också har en mini eller en knodd som önskar ett par tjusiga tights eller kanske en liten mössa med kaktusar på så ska du använda rabattkod “enlångblondin” i hennes webbshopp. Då får du 20% rabatt på hela köpet! Inte illa alls ju.

Inlägget är ett samarbete med Stoj. Rabatten gäller t.o.m. söndagen den 22/11 2015.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..