Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Four fit challenge – fyra plagg en vecka!

four fit challange_langblondin_0417

Då kör vi en ny omgång av Four fit challange! För att vi behöver påminna oss om att dagens konsumtion av kläder inte är hållbar. Och jag är i allra högsta grad delaktig i den där konsumtionen. Även om jag på senare år lärt mig handla lite smartare (och lite dyrare). Och det är krass fakta. 29.000 liter vatten krävs för att ta fram 1 kg bomull, FN beräknar att miljontals människor som jobbar på bomullsodlingarna skadas till följd av kemiska bekämpningsmedel och så slängs det mängder med textilier. Varje år. Det känns inte bra. Så häng på vetja. Välj ut fyra plagg ur din garderob. Och utmana dig själv att kombinera dem och använda dessa fyra plagg hela veckan. Om inte annat så slipper man klädpanik på morgonen.

Mina fyra plagg är ett par jeans, en t-shirt, min älskade Rodebjer kaftan och denna svarat klänningen.

Inlägget är i samarbete med Sysav som ligger bakom Four Fit Challange. Sysav vill helt enkelt att vi minskar på den enorma högen av avfall vi lämnar efter oss. 

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. […] såg att En lång blondin kör Four Fit Challenge. Blir också sugen på det igen! Jag måste hem och se över klädkammaren […]

  2. Linda says:

    ja vad kul! Nu blir jag peppad att också köra. tack!