Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Om vi skulle snacka om min träningsvärk.

plankan_langblondin_0721

Snacka om att man är otränad. Körde detta pass igår på gräsplätten utanför stugan. Det tog typ 25 minuter och idag kan jag i princip inte gå. Går precis som mini gör när hon traskar fram med en gåstol. Stapplande och lätt bredbent. Sitta ner är typ omöjligt. Alltså måste ju passet vara sjukt effektivt. Körde efter intervall-appen HIITTimer. Först Sumo squats i 20 sekunder, vila tio. Upprepa åtta gånger (appen berättar när man ska vila/träna). Sen Armhävningar i 20 sekunder, vila tio. Upprepa åtta gånger. Sen mage, utfall, Burpees och plankan. Började med en lätt jogg i typ fem minuter för att värma upp

1. Sumo Squat
2. Armhävningar
3. Mage
4. Utfall
5. Burpees
6. Plankan

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. […] jobbet igår. Hade inte tillräckligt med kolhydrater i kroppen för en löpartur så jag körde mitt 15 minuters pass. Typ ett års sedan sist. Och japp, det känns idag. Kul kuriosa. Min kollega David har […]