Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Mys och nätverk.

soppa_langblondin_1028skumpaspalje_langblondin_1028

Igår träffades ett gäng tjejer över soppa, bröd, vin och massa samtal. Initiativtagarna var tjejerna bakom Formskapet. Det är ju liksom ett evigt kämpande och funderande om man är själv i en liten kreativ business. Så jäkla bra då att träffas och utbyta erfarenheter. Vi satt i små grupper och berättade om vår resa och vad vi lärt oss på vägen. Jag hade ynnesten att sitta med Lisa och Annika, två väldigt kloka och drivna. Men businesssnack till trots. Lisa hade kvällens hetaste tips. När du har spetsiga pumps på fötterna och vill att det ska kännas skönt och inte oskönt då ska du tejpa ihop tredje och fjärde tån med kirurgtejp. Hett tips alltså.

nike_langblondin_1028

Själv hade jag sneakers. Det var en sådan dag. Och hur snygg är den vinröda linjen på mina Nike då!

red_langblondin_1028

Den matchar i alla fall resten av outfitten.

skumpa_langblondin_1028

Vi träffades i den ljuvliga butiken Skumpa & Spaljé i Landskrona. Ni måste måste besöka denna butik om ni är i trakten. Det är liksom mer än en butik.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 8 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Annika says:

  ? Nog för att jag faktiskt heter Anna i andranamn. Supertrevligt att prata med dig igår, tog med mig mycket bra. Trevlig helg! ?

 2. Caroline says:

  Åh, Johanna(AprillAprill) har pratat om Skumpa och spaljé måste dit en dag och kolla!
  Härligt med nätverkande, man blir så inspirerad av att braina och möta andra kreativa människor. Ha en fin helg, kram C

 3. Helena says:

  Hej Lina!
  Ja visst hade vi det trevligt…härligt med nätverk, och tack för det fina inlägget. Skickar du ett mail om du ville ha en glaskupa.
  Kram Helena

 4. Anna says:

  Hej! Din blogg e stor inspiration! Dina Nikeskor=så grymma! Varifrån? Har letat på nätet men ej hittat.