Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Dagens.

kappa_langblondin_0215pinknudels_langblondin_0215

Dagens i särklass bästa: detta helt galna väder som är just nu. Mitt humör alltså! Fattar ju att en är skapt för sol som värmer. Dagens roligaste: att komma hem till en glad mini, prickig, men glad. Dagens godaste: soppan på lunchen i Saluhallen med Karin. Dagens mest oväntade och minst härliga: mannen som klappade i sitt knä när jag undrade om stolen bredvid honom var ledig på lunchen.

franskatulpaner_langblondin_0215

Dagens mest fotograferade blomma i min kamera: franska tulpaner. Dagens mest underhållande: senaste avsnittet av Trettio plus trevar.

twap_langblondin_0215

Dagens paket på posten: Finaste magasinet och tjusigaste dagboken. Dagens mumsigaste: pralinerna som blev över från igår. Alltså pralinerna jag köpte själv för att vara säker på att jag skulle få några.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. LInda says:

    Kram! ❤