Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Slänger in ett litet tips.

butikfabrik_langblondin_0213

Älskar att gå i second hand butiker. Allt från uppstyrda till permanenta storloppisar inomhus. Alla har sin charm. Bästa gatan för uppstryka är ju Helmfeltsgatan, älskar de små butikerna där. Men vill man fynda ska man ju ta sig till typ Åkarp eller liknande. Men sen mini slutade ligga passiv i vagnen har det blivit mindre av den där varan. En butik jag däremot snabbt springer in om lite då och då är Butik Fabrik på St Knutsväg. Dagens tips alltså.

butikfabrik2_langblondin_0205

Överst senaste “fynden”.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..