Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Här snackar vi instavänligt!

cafe_dornonville_langblondin_0318

Matchar grönskan med strumpor och kappa. Hade jag haft mina rosa skor hade man kunnat missta mig för inredningen.

cafeDornonville_langblondin_0319 cafeDornonville_langblondin2_0319

Café Dornonville är lätt Malmös instavänligaste kafé. Fick lite “hemlängtan” till Cihangir i Istanbul, en av mina favoritplatser på jorden. Där alla fik ser lite ut som Café Dornonville. Menyn var dock en besvikelse. Men så läser jag denna artikel och då får det sin förklaring. “De flesta som öppnar kafé brukar börja med kaffet. Eller maten. Men de här kaféägarna utgick från det de är bäst på. Nämligen inredningen.” Men varför inte.

cafeDornonville_langblondin3_0319

I alla fall. Hade bestämt träff med en tjej jag lite lätt lärt känna genom Instagram. Och så himla kul att spontanträffas över en kaffe! Imponerades över hur hon identifierat en målgrupp (unga ryskspråkiga tjejer ute i Europa), lagt upp en strategi och nu jobbar med digitala medier på heltid. Elina driver Youtube-kanalen och Instakontot Elina Daily.

cafeDornonville_langblondin4_0319

jag_cykel_langblondin_0318

Här står jag utanför kaféet. Och knas. Fick inte en enda bild på Elina, hon fotade däremot mig. Så såhär såg en alltså ut i fredags. Det var lite kallt om anklarna.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..