Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Förra veckan.

handvaska_langblondin_0312

Bästa inlägget, detta inlägget där Krickelin berättar om hur hon landat i att driva eget företag. Älskar alla som väljer sin egen väg, inte påverkas av hur man “borde göra” och kör på med hjärta och hjärna. Krickelin är helt klart en sådan. Bästa blogghändelsen, att vi fått en ny kollega på Lovely Life! Bästa kocken och matstylisten Lisa Lemke. Har ju haft äran att jobba med henne ett par gånger och hon är precis så genomgo och skicklig som man tror.

mineralmalmo_langblondin_0318

Och så tog jag ett glas vin med dessa två tjejer. Himla mysigt och härligt på många sätt. Vi träffades på Mineral. Stället som tog över efter Kiez. Fortfarande ett härligt häng. Men om jag ska vara helt ärlig så var det same same but lite sämre. Sen hade jag också väldigt starka känslor för Kiez. Kunde det bli annat än kärlek när världens mysigaste vinbar plötsligt öppnar mittemot ens sovrumsfönster.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 3 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Anja says:

  Har du sett den här coola lägenheten som ska säljas på Davidshall? Typ orörd från 40-talet och ser så filmiskt dekadent ut:) http://www.bulowlind.se/bostad/826105/bilder.html

  • enlangblondin enlangblondin says:

   Alltså!!! Gisses vilken lägenhet/styling. Mycket läskig och fascinerande på en och samma gång.

   • Anja says:

    Ja, eller hur! Svårt att förstå att någon faktiskt har bott där under alla dessa år men blir samtidigt lite nyfiken på personen..