Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Grilla vegetariskt med Green Kitchen Stories!

grilltallrik_langblondin_0410grilltalrik1_langblondin_0410

Äntligen är kampanjen jag jobbat ett tag med igång! För ett gäng veckor sedan åkte jag upp till Stockholm och i snöstorm tog jag mig ut till Ingarö. Där mötte upp David, som driver Green Kitchen Stories tillsammans med sin fru Luise. Vi åkte ut till ett sommarhus där Luise och världens gulligaste lilla bebis väntade. Sen plåtade vi mat, grillade i snön och plåtade mer mat i rykande fart. Innan ljuset försvann över Ingarö. Och om detta är kind of a drömsamarbete eller! Har följt GKS sen start. Och inspirerats av deras ljuvliga bilder och recept. Och att matcha ihop dem med Kung Markatta är liksom perfektion. Ett himla fint varumärke med grymmegoda produkter och så Green Kitchen Stories som skapar galet goda recept och bilder.

kungmarkatta_langblondin_0410

Kan verkligen rekommendera Ingefärsdrycken!

greenkitchenstories_veggrill2_langblondin_0410

Exakt en vecka efter plåtningen filmade vi. I solsken och vårvärme (ovan). Lite annorlunda mot själva plåtningen en vecka tidigare alltså (nedan).

greenkitchenstories_veggrill1_langblondin_0410

Att äta vegetariskt är en av de största insatser man kan göra för miljön. Och självfallet vill man ju bidra till ett bättre klimat! Därför har vi tillsammans med Kung Markatta tagit fram en vegetarisk grillskola. För visst tusan är det knixigt att grilla vegetariskt?! Jag tycker det, och jag har ändå varit vegetarian i typ femton år. Men varje sommar står jag där med ett ledset grillspett, eller en halloumi som trillat mellan gallret. Men nu alltså. Är så inspirerad av alla finfina recept och handfasta tips GKS tagit fram. Kommer lätt göra hamburgaren, brödet vet jag med säkerhet att det blir väldigt smaskigt och den där grillbrickan kommer jag att imponera mina vänner med en ljummen julikväll.

greenkitchenstories_kungmarkatta_04102 greenkitchenstories_kungmarkatta_04103 greenkitchenstories_kungmarkatta_langblondin_04101

Jamen ni ser! Först hamburgar med avokadosalsa. Och tack vare havregryn och potatismjöl håller burgaren ihop på gallret. Och så grillbrickan. Perfekta blandningen mellan allt gott. Längst ner grillad sallad! Hur lätt och gott som helst. Alla recept och grilltips hittar ni här. Ovan tre bilder har David Frenkiel plåtat.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. Matilda says:

    Oj vilka fina bilder! Grymt jobbat i det vädret =D

  2. sarah says:

    Fantastiskt fin och bra kampanj!