Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

En eftermiddag i Hollywood.

paramont2_langblondin_0420

Måste helt klart berätta om vår eftermiddag i Hollywood. Vi såg skylten. Japp. Men lyckades inte fånga den på bild utan att vara en trafikfara. Vi fick en guidad tur av en vän som jobbar som filmfotograf i LA, inne på Paramount Pictures. Alltså vilken känsla att gå runt bland kulisserna och scenarbetarna och få höra “här filmade jag Jennifer Aniston, precis så härlig i verkligheten som på film”.

outfit_langblondin_0420

Så här ser man ut efter en lång-vin-lunch. Lite rosig, lite tipsy. Efter studiobesöket tog vi oss till Chateau marmont. Anrik gammal restaurang. Och vi snackar fotoförbud. Därav ingen bild på Anne Hathaway som satt vid bordet bredvid. Vi käkade långlunch, drack vin och avslöjade extremt smaskiga datinghistorier. Jisses om jag kunnat dela med mig…

palmer_langblondin_0420skarp_langblondin_0420

Årets Rodebjer-tygstycke med paljetter och nytt skärp.

paramont_langblondin_0420

Och så fick jag höra, inne på Paramount Pictures, att jag är lik Daryl Hannah. Alltså. Jag har sen gymnasiet fått höra detta. Så snacka om att jag och Daryl åldras tillsammans. Annars väljer jag att se mig precis så här. Som sjuksköterskan i Kill Bill.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 5 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Malin says:

  Vi ska över till köpenhamn nästa vecka. Finns det att hitta nån GOD vegomat i köpenhamn o i så fall, vet du var?

  Tack på förhand!

  • enlangblondin enlangblondin says:

   Hm. Jag har en gång besökt en vegorestaurang i Köpenhamn, buffé har jag ett minne av. Inte så festlig men väldigt gott. Dock minns jag inte namnet… Däremot tycker jag t ex att Paté Paté alltid är ett bra alternativ! De har bra vego på menyn. Även Pluta har jag käkat gott på.

  • Emm says:

   Förr i tiden(så länge sedan att jag har tändsticksask därifrån) fanns vegetariska bufféstället RizRaz på flera adresser i byen. Finns det ännu?