Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Malmö, mat och minihamburgare.

outfit2_langblondin_0423

I torsdags köpte jag och Cecilia en stor rosa blombukett och cyklade till Pildamsparken i isande aprilblåst. Vi var mäkta stolta över vår gemensamma vän som skrivit en hel kokbok. Och inte vilken kokbok som helst. Utan Malmö Cooking, som hon gjort tillsammans med Michelinkocken Titti Qvarnström (OBS! Kvinna och Michelinkock!). Självfallet var bokreleasen på Bloom in the Park. Tittis restaurang. Och självfallet åt vi små små rätter från boken. Inte var dag man äter falafel på Bloom in the Park. Inte heller miniburgare. I alla fall. Boken är såklart urtjusig och väldigt intressant.

malmocooking3_langblondin_0423

Bilderna i boken har Christoffer Lomfors plåtat.

blahand_langblondin_0423

Så jäkla mycket Malmö över denna bilden.

outfit_langblondin_0423

Hade på mig min nya kjol från Ganni. Blus Baum och en tre-fyra år gammal trench från Other Stories.

miniburgare_langblondin_0423

Som sagt. Inte vanligaste maten på Bloom in the Park. Men mycket smaskigt.

karinericsson_langblondin_0423

Här sitter hon. Vår kära vän Karin. Och signerar böcker. Hur coolt!

malmocooking1_langblondin_0423

Och ett litet matminne vi delar.

 

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. […] Allt om mat har skrivit om den, Hallå har skrivit om den och Sydsvenskan har skrivit om den. Och Lina förstås. Nyp mig så kul det är att släppa […]