Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Råttan!

minirattan_langblondin_0423

För typ tre år sedan fick jag ett bokmanus i min hand. Min bror hade varit med och skrivit en bok. Japp, jag var något skeptisk. Brorsan ät liksom inte killen som läser, och framförallt inte skriver böcker. Men jag läste, och läste, och läste ut den i ett svep. Och meddelade (lättad) att den ju var riktigt bra! Och för ett par veckor sedan kom den från tryckeriet. Så himla coolt.

johanandersson_langblondin_0423

Och här är han, min bror. En av de bästa människor jag vet. Fem år äldre och min motsats i precis de mesta. När jag tog sovmorgon sprang brorsan en mil, när jag låg i sängen i mitt rum och läste släckte han lampan vid dörren, när jag började festa gick han och la sig tidigt, när en har jobbat med reklam har han utrett de vidrigaste utav brott, de mot barn och när jag våndades över beslutet att säga upp mig för att starta eget sa han “jag skulle aldrig gjort de Lina, men du ska”. Min bror alltså.

rattan_langblondin_0423

Och nu har han, tillsammans med Kerstin Ivarsson, skrivit en spänningsroman. Den handlar om Malmös undre värld, om att blåsa staten på miljoner genom välfärdsbedrägerier. Fiktiv men bygger på verkliga händelser. Rekommenderar den starkt! Förhandsbeställ den här vetja.

tack_langblondin_0423

Och så fint ju! Första person att bli tackad. Så stolt över min bror att han fått det att hända, från manus till att hitta förlag till att få den utgiven.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 6 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Andrea says:

  Så coolt! Klart du och brorsan ska vara stolta! (Och ni lär ha hört det förr, men vad lika ni är!)

 2. Birthe says:

  Och där står ju mitt namn också! Ska bli spännande att läsa!

  • enlangblondin enlangblondin says:

   Just det! Tänkte jag skulle messat dig när jag såg det men har glömt av. Även finaste farmor är med. 🙂

 3. […] Har fått hem “Glöm mig” av Alex Schulman. Har inga höga förhoppningar på mitt läsande denna sommar. Sommaren är annars min läsperiod. Men en tvååring tänker jag kommer att ta en del av min uppmärksamhet. Men ser verkligen fram emot att läsa denna bok. Och ett annat lästips är ju såklart Råttan, som jag skriver om här. […]

 4. […] bok: Min bror som knappt läst en bok i hela sitt liv är med och skriver en bok som inte bara blir utgiven 2017, den bli även […]