Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Hej måndag!

outfitpose_langblondin_0515

Måndag alltså! Känns ändå bra. Tog på mig den mest somriga jobboutfit jag kunde komma på, målade naglarna i färgen Espadrilles och cyklade med trenchen fladdrandes fritt (med överhängande risk att åka in i kedjan).

chanelnagellack_langblondin_0515

Så jäkla tjusig färg ju!

outfit_langblondin_0515

Blusen köpte jag förra året hos Karoline. Från franska märket G.Kero.

redshoes_langblondin_0515

Nina och Olivia var också måndagsfina. Två finfina produktionsledare i röda skor. Annars då. Längtar till nästa avsnitt av The Handmaid’s Tale, både vill och inte vill se hur det går. Och så älskar jag (som typ alla andra) nya Skam. Så himla bra gjort med skildringen av Sanas religion. Och så himla nyttigt att det visas. Har ju som sagt levt i ett muslimsk land och lärde känna ett gäng mer eller mindre troende muslimer. Och insåg att man kunde vara precis lika troende som du och jag. Eller fasta bara för att det är tradition. Lite som att vi ju firar jul bara för att det är tradition. Inte för att Jesus föddes. Ni fattar. Dock lärde jag inte känna någon Sana. Så himla fint att man får göra det nu.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..