Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Tips att göra ledig dag med mini!

melondricka_langblondin_0514

Citerar min nyligen hemflyttade vän som gjorde sitt första besök i Folkets Park i söndags. “Det är ju som en nöjespark! Och helt gratis.”. Samtidigt som hon sa detta klättrade hennes femåring som en vilde i klätterställning och ettåringen studsade överlycklig upp och ner på studsmattan. Och överallt finns det nya klättermöjligeheter. Och fika och snitslad trehjulingsövningskörning. Och om man inte vill köa till Ben & Jerry-fiket eller köpa sockervadd finns ju numer den helt fantastiska food tryck marknaden. Med bland annat Nois som säljer Matcha våfflor med veganglass (koglass finns också). Och läskande drycker som den ovan. På vattenmelon.

folketspark_langblondin_0514

Älskar också att det är folkets park. Sjukt skön blandning av människor. Heja Malmö!

mini_langblondin_0515

Glad mini har lärt sig att hoppa.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..