Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Sen sist.

bunches_langblondin_0517

Har hört spridda kommentarer i stil med “men är det inte lite kvavt?”. Inte okej att ens fundera på om vädret är lite jobbigt. Det är enbart ljuvligt. Självinsikt är dock okej. Som kompis Cecilia som skickade följande meddelande: Man vet att man är pms:ig när man kliver av tåget och tänker “det var väl fan vad det var varmt då!”. Annars då. har en djävulsk träningsvärk. Var extremt upprörd över en grej när jag kom hem från jobbet igår. Hade inte tillräckligt med kolhydrater i kroppen för en löpartur så jag körde mitt 15 minuters pass. Typ ett år sedan sist. Och japp, det känns idag. Kul kuriosa. Min kollega David har inspirerats och kör samma pass. Han läser dock en bok samtidigt. Har hunnit avverka x antal svenska klassiker. Fiffigt.

kaffe_langblondin_0517

Har lunchat på Saluhallen. Köpte smaskig rå och vegansk choklad hos Tea Junkie, fick höra att de ska börja sälja Dessertmästaren Joels glass och desserter, inspekterade nya pralinbutiken (såg sjukt fin ut), hörde att Koppi ska flytta ut (snyft!) och åt i vanlig ordning sjukt goda nudlar.

red_langblondin_0517

Mitt sällskap var minst sagt välmatchad.

slottsparken_langblondin_0517

Idag däremot åt en lunch i Slottsträdgården. Det är minsann sommar det.

tulpaner_langblondin_0517

Kände mig lite tant när jag stannade en lång stund och njöt av tulpanerna.

smorebrod_langblondin_0517

Åt två smörrebröd. Också det väldigt somrigt. Och restaurangen har visst bytt ägare. Inte längre Tareq Taylor. Svårt att avgöra på en lunch men de urkärnade burkoliverna på mina kollegers tallrikar skvallrade om en kvalitetsförsämring. Detaljerna som gör det om någon undrar.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..