Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Typiskt nöjd med mig själv.

cherry_langblondin_0518

Skickade iväg mini med en väldigt liten solhatt i morse. Föreställ er en unge med väldigt ruffsigt/lockigt hår, lätt utsående öron, glasögon och så en solhatt uppe på toppen. Sjukt gulligt men också väldigt roligt. Så på vägen hem köpte jag en ny solhatt som passar. Och just det. Jag köpte en solhatt. Varför har inte pappan redan gjort det. Nä just det. Mamman har väntat ut påpekat och sett om något skulle ske. Icke. Vad är grejen med att män är oförmögna till att handla praktiska saker till barnen. Såsom stövlar, fleece, tjocka strumpor, extra vantar osv. De är även oförmögna att handla presenter till vänner, andras barn, sina egna barn, gå bort present osv. Nog om detta.

mat_langblondin_0518

Hur mycket har man längtat efter detta på en skala. Och varför får man vin-craving mitt i veckan när det är sommar? För att man vill leva lite mer kontinentalt tro. Och på tal om kontinenten. Ikväll bokade vi minsann en resa. Satt långt inne. Och att det till slut blev av är tack vare en av mina fantastiska bloggläsare som förstod min frustation. Mailade och gav sjukt bra och konkreta tips. Stort tack Jenny! Det blev Brindisi.

fivedysfo_langblondin_0518

Och så har vi haft ledningsgruppsmöte. Gjorde en liten övning från denna boken. Sjukt spännande!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 2 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. jenny says:

    Skoj!! Tänkte faktiskt skriva och fråga idag om ni bokat! Jag har ett & två tips sedan sist jag var där, du får mail!