Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Vilopuls.

hattar_langblondin_0615

Två dagar in på semestern och jag känner redan lunken i kroppen. Vi har rivstartat med att göra sådant som aldrig blir gjort annars. Typ rensa stopp i duschavloppet. Har duschat i en soggig översvämning en tid nu. Kändes fräscht att äntligen se vattnet rinna undan. Och så har minis rum kommit lite mer i ordning. I morgon står en tur till tippen på schemat… Nåväl. Känns härligt att göra vardagliga saker i sakta mak och däremellan gunga, plaska i pool, äta lunch i bersån, slumra på gräsmattan efter lunch och gräva i sandlåda.

sommarkvall_langblondin_0709

Och kvällarna just nu är galet ljuvliga. Dricker myntate och läser “Glöm mig”. Om att växa upp i ett beroende. Gör ont i mig när jag tänker på alla barn som gör just det. Och som förmodligen inte har kunnat betala hundratals timmar i terapi som Alex Schulman har kunnat.

tradgardsblommor_langblondin_0605

Trädgårdsblommor. Från mina föräldrars trädgård. Slår alla blogg buketter med hästlängder.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 6 Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

 1. Linnea says:

  Åh vilken bra blogg du har! Ville bara säga att den ger mycket inspiration och energi! Min favvo-blogg!

 2. glöm mig var FANTASTISK! jag gjorde faktiskt ett helt blogginlägg om bara den! <3

 3. Karin says:

  Jag håller med Linnea. Din blogg är fantastisk! Du lyckas hålla en otroligt fin balans mellan jobb, tankar om livet, mode, verklighet, barn mm. Imponerande! Jag har alltid anteckningsblocket till hands för att skriva ned tips och insikter. Jag förstår inte alls hur du hinner med allt i livet inkl bloggen men snälla keep up the good work :-)!

  • enlangblondin enlangblondin says:

   Men söta! STORT tack för din kommentar. Värmer något otroligt.
   Och hinner med gör man om man vill. Med resultatet att man försakar något. I mitt fall ofta sömnen. 🙂
   Kram! Lina