Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Sen sist!

soderbergsara_langblondin_0713

Snart har första semesterveckan passerat och vi har mest hängt runt. Ingen dum aktivitet alls skulle jag säga. Är ganska nöjd om jag har färska bär i kylen och gott bröd på frukostbordet. Och med en liten mini fångar man verkligen de soliga stunder som är.

rosaskor_langblondin_0713

Och så har Aftonbladet recenserat brorsans bok. Sjukt bra recension ju! “Det för mig tidigare okända förlaget Blue publishing utger i dagarna vad som mycket väl kan bli en av årets mer fascinerande kriminalromaner.” Läs hela recensionen här.

mineral_langblondin_0713

Och så har jag tagit ett glas (okej två) vin med Karin. Skulle egentligen gått på after work med mina kolleger som fortfarande jobbar denna veckan. Men kom mig inte för. Älskar mina kolleger men det var ändå något med semester och after work som inte kändes harmoniskt. Så det blev spontanvin på Mineral istället.

rosor_langblondin_0713

Alltså dessa buskar. På vår innergård. Och så har jag börjat lyssna på Skäringer och Mannheimer, efter tips från ett par kompisar. Rekomenderas! Mycket roliga.

litekalabalik_langblondin_0713

Lite Bright Grey.

gram_langblondin_0713

Och så har jag besökt Gram som har flyttat in i Söderberg Saras gamla lokal. En butik där man kan köpa allt på lösvikt. Älskar konceptet och ska verkligen försöka gå dit lite då och då och handla. “Stötta di små” som min mamma sa varje gång hon cyklade ner till den lilla ICA butiken i byn. När de andra i byn körde till stan och handlade på ICA Maxi.

 

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..