Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

En semesterdag.

outfit_rosteriet_langblondin_0716

När vädret inte erbjuder sunny beaches tar man på t-shirten sunny beaches och gör tusen ärenden på stan. Här med en take away från Lilla Kafferosteriet. Ett café icke att glömma. Om inte annat så för den mysiga innergården.

lottalove_langblondin_0716

Tog en ensamlunch på Lotta Love. Exakt hur gott och mysigt som helst.

absmaland_langblondin_0716

Och gick inom AB Småland för att leta födelsedagspresent till killen. Lönlöst. Han är omöjlig att köpa present till. Blev en mortel och tvål till hushållet. Till killen blev det presentkort på The Barber! För övrigt mycket bra present att ge. Tänker annars att all typ av grooming är bra present. Massage, ansiktsbehandling (måste väl finnas för män?), fotvård osv. Sådant de aldrig skulle få för sig att handla själva.

mortel_langblondin_0716

sallad_nicoise_langblondin_0716

På kvällen drack vi franskt vin, åt fransk sallad Nicoise och firade att det var franska nationaldagen. Alltså det var en slump att det blev fransk på franska nationaldagen. Men passande. Gillar även att jag prickade in färgen på fatet.

fransk_langblondin_0716 hangmatta_langblondin_0716

Och så en sväng i Folkets Park med minin. Upptäckte ett nytt hörn. Precis så bra är den parken. Man har liksom inte upptäckt allt efter hundra besök där.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..