Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Mitt i sommaren fynd.

wyhred_langblondin_0716

Om man bor i Malmö tycker jag man ska skynda sig bort till Aplace. Hur mycket bra grejer som helst på 50-60%rea. Fick hålla mina hästar och nöja mig med en vit Filippa K t-shirt och denna ljuvliga lilla handväska från Whyred. Som om jag skulle behöva fler väskor. Har dock ingen grå…

secondhand_langblondin_0716

Och så en sväng in om Myrornas. Mycket bra fat att ha fisk eller sallad på. Och så verktygslådan! Succé.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..