Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Extra tjusig lördag!

karolinedelaconcha_langblondin_0820

Igår hade jag och Maria bokat privat shopping med allra bästa Karoline de la Koncha. Alltså det konceptet. Att boka in en dag med sin bästa vän. Mötas av en sprudlande och strålande Karoline, bli erbjuden kaffe eller bubbel och sen få gå loss med öppna draperier och prova ogenerat och med bästa stilrådet. Maria skulle hitta en klänning till ett bröllop i Portugal. Där hon dessutom ska sjunga. Alltså vill man ju såklart vara megaavslappnad i sina kläder. Och visst hittade vi klänningen hos Karoline! Man gör ju alltid det. Butiken ligger utanför Helsingborg, i Råå. Öppettider hittar du här eller så bokar du som sagt en tid!

veja_koncha_langblondin_0820

Själv köpte jag ett par svarta jeans och ett par sneakers. Provade länge ett par 70-tals jeans. Ni vet breda, utsvängda och hög midja. Tror till och med att jag kände mig lite mer frisläppt och avslappnad i dem.

ballrommblitz_langblondin_0820

Nästa stopp blev på Ballroom Blitzz inne i Helsingborg. Också ett ställe fullproppat med inspiration. Två små livsnödvändiga prylar fick följa med hem.

kimono_langblondin_0820

Inte en av dessa då. Men hur coolt! Ett 100 år gammalt plagg från Japan. Och så klart i helt oklanderligt skick då de använts med andakt.

oitfitkoppi_langblondin_0820

Vi avrundade dagen med sallad på Etoile (detta är inte en favorit. God sallad men det är något med stekig pikétröja och hipstercykel på väggen jag har problem med) och kaffe på Koppi (Koppi älskar jag däremot! Önskar önskar de fanns i Malmö). Och jag hade på mig en klänning från Stine, som jag köpt hos Karoline för ett par år sedan. Och en kofta som får väldigt många frågor och komplimanger på stan. Den kommer från Baum, köpt på rea här.

koppi_langblondin_0820

Dessa ljuvliga solisar var det sista gången jag såg ungefär här. Misstänker starkt att jag förlagt dem på tåget hem. Hrmf. Men de har varit till stor glädje i två års tid.

strumporisneakers_langblondin_0820

En ytterst bra lördag. Som dessutom innehöll ett stop på Chocolatte där jag köpte kvällens praliner. Som vi åt till ett glas rött samtidigt som jag storbölade till Lion. Jäklar vilken snyftfilm. Men bra. Rekommenderar den.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..