Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Söndag idag. Men i fredags var det fredag.

outfit_shorts_langblondin

Känns som man har hört eller läst någonstans att man inte har shorts på jobbet. Typ Ebba & Emilia/Säker Stil som infat om denna viktiga regel. Lite naket kändes det faktiskt. Men om de är i mocka tänker jag att man är förlåten. Eller vem bryr sig egentligen. Tänker också att man ska lufta benen så länge det går innan kylan kommer.

churros_langblondin_0820

Vår fredagsfika var ovanligt god. Churros som, såklart, var inköpta på Malmö festivalen. Verkade vara årets langos. Såg ett churros stånd i varje gathörn.

olivia_litleliftner_langblondin_0820

Fredagslunchade med Olivia. Alltid osedvanligt elegant och snygg. Älskar hennes Little Liffner, som hennes dator dessutom ryms i. Något avundsjuk på produktionsledarens lätta dator. Hälsar AD:n med så stor skärm som möjligt.

outfitshorts_langblondin_0820

Fredags glad.

baumkofta_langblondin_0820

Denna kofta får så himla många kommentarer och frågor. Förmodligen för att den ser så gosig ut. Nåväl. Nu ska jag spurta lite jobbgrejer innan sängen kallar. Känns att det var 06.00 som minin tyckte det var lagom att vakna i morse.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..