Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Lina Andersson och bor i Malmö. Är designer och grundare av accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Jobbar som Art Director på Garbergs Malmö, där jag även är en av grundarna. Bloggar om min vardag, allt runt om mig som är fint, min stil, mitt liv, mina jobb, min träning, min mini. Instagram @linaandersson

Sen sist.

forpackningar_langblondin_0912

På flygplatsen i Malaga fanns en matbutik med enbart snygga förpackningar. Alltså precis varendaste en av varorna i butiken var tjusiga. Köpte med mig en kaka (trodde det var choklad, så bra är min spanska) och en burk te.

outfit_langblondin_09121

Vissa outfits längtar man tills nästa gång man ska använda. Detta är en sådan. Helt igenom skön och samtidigt kände en sig superchic.

ganniskor_langblondin_0912

Dessa skor hjälper till.

lupiner_langblondin_0912

Fick med mig dessa hem från mamma och pappas trädgård förra helgen. Står fortfarande och sprider glädje.

oatly_langblondin_0912

Kompis Ida som jobbar på Oatly gav mig denna ej lanserade (tror jag) dryck. Kan ju inte bli mer rätt i tiden. Havremjölk + matcha. Och jag älskar den såklart. Annars då. Tycker denna artikeln var den roligaste på väldigt länge. Och så har jag läst denna intervjun med Isabella Löwengrip, tycker det är befriande att hon är så tydlig i hur många tjänster hon köper in för att få livet att gå ihop. Finns tillräckligt mycket hymlande i den digitala världen om just detta. Överkvinnor som jobbar dygnet runt, har barn och inte ett knyst om en barnflicka eller annan typ av hjälp. Utan på frågan om hur de får ihop det svarar de “gäller att planera och vara effektiv”.

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..